Flight Deals Flyselskap

KLM Valentines tilbud

KLM Valentines tilbud

KLM drar i gang en kampanje med navnet Valentines Day ! KLM flyr fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Kristiansand, Ålesund og Sandefjord.

Tur-returpriser fra Oslo inkl. avgifter. Det finnes også priser fra Bergen, Stavanger, Trondheim, Kristiansand, Ålesund og Sandefjord. Med forbehold om ledige plasser og valutakursendringer.

KLM Valentines tilbud

Alle beløp er oppgitt i NOK. Avgifter og ekstragebyrer er inkludert. Det kreves ikke bestillingsgebyr (ekstragebyr for kredittkort kan bli lagt til). Reisene bestilles på KLMs hjemmesider. Du må bestille innen torsdag 14. februar 2019.


Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – meld deg inn i vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .


Betingelser KLM Valentines tilbud

  • Salgsperiode: 08-14.02.2019.
  • Tur-returpriser fra Oslo.
  • Fra Norge tilbyr KLM daglige avganger fra Oslo, Sandefjord, Stavanger, Bergen, Kristiansand, Trondheim og Ålesund.
  • Annonsert pris viser vår laveste pris og kan bli endret før bestillingen er gjennomført.
  • Besøk KLM.COM for oppdatert pris.
  • Tilgjengelighet for de annonserte prisene er begrenset og reiseperioden kan variere. Enkelte datoer kan være utilgjengelige.
  • Alle priser gjelder tur/retur i økonomiklasse og inkluderer skatter og avgifter.

Om KLM

KLM Royal Dutch Airlines ble grunnlagt i 1919, og har vært en del av konsernet Air France-KLMetter sammenslåingen i 2004. De to flyselskapene har beholdt sin identitet og fokuserer på tre kjernevirksomheter: passasjertransport, frakt og vedlikehold av fly. Flyselskapet tilbyr kundene et nettverk av 328 destinasjoner i 118 land. Siden sammenslåingen har inntektene i KLM nesten blitt fordoblet og antallet destinasjoner har økt. I 2017 fløy selskapet 98,7 millioner passasjerer.

Med avganger fra Oslo, Sandefjord, Kristiansand, Trondheim, Bergen, Stavanger og Ålesund har Air France KLM 196 ukentlige flyvninger til Amsterdam Airport Schiphol og Paris Charles de Gaulle.