Article

Tyrkiareiser utvider tilbudet fra Ålesund

Tilbudet til Tyrkia tilbudet fra Ålesund

Tyrkiareiser utvider tilbudet av reiser fra Ålesund i 2019: fra midten av mai til midten av juni blir det flyvninger direkte til Antalya flyplass. I tillegg er det satt opp to avganger i september.

Vi har et klart inntrykk av at interessen for reiser til Antalyakysten er stor i Ålesund og omegn, sier Anders Lindström, COO ved Tyrkiareiser.

Avgangene går på søndager i perioden 12. mai til 16. juni og reisene skjer med flyselskapet Tailwind. I september er det avganger lørdag 14. og 21. september med samme flyselskap.

– Turen fra Ålesund til Antalya flyplass tar rundt fire og en halv time og med direktefly blir det selvsagt en veldig behagelig opplevelse, sier Lindström.

I tillegg til avreisene fra Ålesund, flyr Tyrkiareiser fra Oslo, Bergen, Trondheim, Kristiansand, Haugesund, Stavanger og Torp i 2019.

– Det ser lovende ut og vi har virkelig troen på at både vår- og høstreisene fra Ålesund vil selge bra, avslutter Anders Lindström.

Tyrkiareiser fra Ålesund

Tyrkiareiser AS ble etablert i 2004 er i dag en av de ledende turoperatørene med avganger fra Norge til Tyrkia. I 2007 ble vårt søsterselskap Turkietresor i Sverige AB etablert og i 2017 slo vi sammen våre hovedkontor og flyttet til Stockholm. Tyrkiareisers mål er å tilby charterreiser av høy kvalitet til gode priser, og vi vil være førstevalget for norske reisende som ønsker å dra til Tyrkia. Hos oss skal kunden få personlig service og god informasjon om reisemål og aktiviteter.