Article Tips

Hvordan ta den perfekte roadtrip ?

perfekte roadtrip

Det er mange som har en liste over hva man ønsker å gjøre før man sier farvel til denne verden, har du det? På toppen av de fleste listene, disse såkalte «bucket» listene, så er det roadtrip.

For oss i Norge så er det kanskje ikke noe spesielt med en roadtrip i Norge, men vi kan ta en tur ut over Europa, eller kanskje ta en flytur over til Amerika og deretter sette ut på den perfekte turen derfra.

Det finne mange fordeler ved å ta en slik tur, du lar alle problemene og bekymringene bli liggende hjemme, og har det moro sammen med familien eller venner. Bare tenk på alle de fantastiske minnene du kan skape og alle de fantastiske stedene du vil se. Hvem er det som ikke ønsker seg slike minner i livet?

Men hvordan kan man få den perfekte roadtrip? Det er mange som over planlegger slike ting, men egentlig er det aller beste å bare kaste seg i bilen og ta ting som det kommer.

Tips for den perfekte turen

Men om du er en av dem som trenger litt planlegging i livet ?. Vi har  funnet og satt sammen den perfekte listen for å sikre at du får den beste turen du bare kan drømme om.

Ha god tid: altså ikke stress med at du må være et sted til en viss tid. Det er grunnen til at mange ikke liker bilturer, det er fordi de synes det er stressende. Slapp av og ta livet som det kommer. Om du ønsker å stoppe, så stopp, titt rundt deg og bare nyt det.

Velg veiene etter hva du ønsker å se. Vi vet alle at motorveiene som regel er de som vil være de raskeste. Men bare tenk deg alt du kan se om du velger å kjøre på småveiene. Det er her du vil se all den fine naturen, oppleve overraskende situasjoner, og mest sannsynlig unngå køer.

Den perfekte roadtrip

La TomTom eller GPS ligge igjen hjemme. Hva er vel meningen med en roadtrip om du skal følge en et kart som forteller deg hvor du skal kjøre. Ta alt som det kommer, du vil allikevel ende opp på samme stedet, kanskje litt senere enn planlagt, men bare tenk på hva du vil kunne oppleve.

Ikke glem kamera! Om du ikke har et kamera pass på at du har med en mobiltelefon du kan ta bilder med og en lader. Det ville vært veldig kjedelig om du så alt dette fantastiske, men du ikke hadde et kamera å ta et bilde av det.

Hold deg vekk fra de store byene, selv om det er mye som skjer her så vil det bare være det samme maset og styret som gjorde at du ønsket en slik tur til å begynne med. Fokuser på å ta turen innom de mindre byene og tettstedene.

Husk på at alt kan skje når du tar slike turer, så vær forberedt på alt. Du kan få bil problemer, og du må være forberedt på dette. Så om du ikke allerede er klar over det, så er dette kravet til det originale ATE utstyret, lær deg det. Selv om vi alltid krysser fingrene for at ingenting vil skje mens vi er på tur, så må du være forberedt på at det kan skje.

Aller mest så må du slappe av og nyte turen, la alle bekymringene og stresset bli igjen hjemme.