Bonus Program Credit cards Flyselskap

Digital reise-lommebok

Digital reise-lommebok

SAS EuroBonus Travel Wallet™ er et samarbeid mellom Mastercard og SAS.

Denne fler-valuta digitale lommeboken for mobil byr på en rekke funksjoner, og kommer i tillegg med et fysisk forhåndsbetalt Mastercard-kort. Med SAS EuroBonus Travel Wallet™ får brukerne tjene opp ekstra EuroBonus-poeng på gyldige kjøp over hele verden, og de kan få tilgang til kontoene sine via mobil- og smartklokke apper.

Travel Wallet™ sitt inntog i det skandinaviske markedet markerer feiringen av en fornyet avtale mellom Rêv, Scandinavian Airlines Group og Mastercard. I tillegg til SAS’ lojalitetsprogram, EuroBonus, bruker Travel Wallet™ Rêvs egen plattform for betalingsbehandling, funksjoner for flere valutaer og programadministrering, samt Mastercards nettverk for godtakelse av transaksjoner online og offline.

«SAS strever etter å tilby det aller beste til kundene våre gjennom hele reisen. EuroBonus Travel Wallet™ er et forhåndsbetalt Mastercard, perfekt for alle som setter pris på enkel kontroll over valutakurser og forbruk, samtidig som de tjener EuroBonus-poeng på kjøp i hverdagen eller på reise». – Johan Mägi, leder av EuroBonus i Scandinavian Airlines.

Dette er digital reise-lommebok

Det nye SAS EuroBonus Travel Wallet™-programmet gir nordiske reisende følgende fordeler:Digital reise-lommebok

 

  • Universalt godtatt.  Mastercard som godtas hos over 30 millioner forhandlere over hele verden, inkludert minibanker, med et personalisert Travel Wallet™ Mastercard og et virtuelt kort for nettkjøp med høy sikkerhet.
  • Valutakurser i sanntid.  Travel Wallet™ støtter 13 valutaer: sveitsiske franc, danske kroner, euro, britiske pund, Hong Kong dollar, japanske yen, norske kroner, polske zloty, Singapore dollar, svenske kroner, thailandske Bath, tyrkiske lira og amerikanske dollar.  Brukerne kan veksle valuta til låste kurser før en reise med noen få enkle klikk i Travel Wallet™-mobilappen eller Travel Wallet™-nettkontosenteret.
  • EuroBonus-ekstrapoeng på alle kjøp. Travel Wallet™-brukere får EuroBonus-ekstrapoeng på alle kjøp i hjemland og utland, online og offline, og hos forhandlere over hele verden som godtar Mastercard-debetkort.
  • Tilgang til Mastercard Priceless-tilbud. Mastercard Priceless Cities-programmet inviterer innehavere av Travel Wallet™ til å delta i eksklusive aktiviteter. Programmet har noe for alle, inkludert reisende som liker underholdning, kunst og kultur, kulinariske opplevelser og sportsbegivenheter.
  • Forbedret kontosikkerhet.Med SAS Travel Wallet™-mobilappen kan du bruke berørings-ID eller ansikts-ID for å logge på, noe som gjør Travel Wallet™ mye sikrere. I tillegg kan kontohavere når som helst blokkere og oppheve blokkeringen av Travel Wallet™-kort fra deres mobil- og smartklokke app.
  • Smartklokke-kontotilgang. Med Travel Wallet™-smartklokke appen får brukerne tilgang til kontoene sine direkte fra håndleddet når de måtte ønske. Travel Wallet™-smartklokke appen har en smartskjerm med geoposisjons-saldo, en enkel tilgang til valutakalkulator og en detaljert oversikt over brukernes transaksjonshistorikk.

Tilfreds med Digital reise-lommebok

«Vi er svært fornøyde med å forlenge vårt samarbeid med Rêv og SAS. Med lanseringen av SAS EuroBonus Travel Wallet™, som kommer både som fysisk og virtuelt Mastercard-kort, kan vi gi en lettere og sikrere betalingsmetode på turen. Brukerne kan føle at de har kontroll og være trygg på at deres betaling blir gjennomført på den sikreste måten, hvor enn de måtte befinne seg» kommenterer Erik Gutwasser, Regionalsjef for Mastercard i Norden og Baltikum.

Rêvs medgrunnlegger og administrerende direktør, Roy Sosa, sa «Samarbeidet mellom partene involvert ved å bringe dette programmet til markedet er fokusert på å gi brukerne den beste mulige opplevelsen av betalingsmetoder på reisen. Vi gleder oss til å se hvordan reisende i Skandinavia svarer på et produkt som hjelper dem å få mest igjen for pengene sine.»

SAS EuroBonus Travel Wallet™ Mastercard er tilgjengelig for alle kontohavere av Travel Wallet™. Kortet utstedes av Catella Bank S.A. med lisens fra Mastercard International Inc, og er underlagt vilkårene og betingelsene på www.sastravelwallet.com.