Bonus Program Credit cards

Oppgradering hos Hertz President Circle

Hertz President Circle

Gode nyheter! Med ditt Flying Blue Premium Mastercard kan du nå bli oppgradert til elitenivået Hertz President Circle med Hertz Gold Plus Rewards.
For å oppnå President’s Circle-status må du vanligvis ha 20 kvalifiserende Hertz Gold Plus Rewards-leier i løpet av årets 12 måneder, med ditt kort trenger du kun 1.
Alt du trenger å gjøre er å bli medlem av Hertz lojalitetsprogram. Er du allerede medlem? Ikke noe problem, følg linken for å oppgradere din status.

Kortet som tar deg litt lenger

Hvor vil du reise? For oss handler det å reise om å komme frem, men samtidig nyte det å oppdage nye steder og opplevelser. Med Flying Blues kredittkort kommer du frem litt smidigere og litt lenger hver gang du bruker kortet. Samle Miles og bruk de på det som passer deg, betal når du vil og få tilgang på VIP-behandling ved behov. Søk om kredittgrense opptil 150 000 kr.

Les mer her.

 

Hertz President Circle

Dine fordeler i Hertz President Circle

For å oppnå President’s Circle -status må man normalt ha 20 kvalifiserende Hertz Gold Plus Rewards-leier i løpet av årets 12 måneder. Som President’s Circle-medlem vil du få mange fordeler:• Gratis tilleggssjåfør for en person som reiser med medlemmet
• Garantert tilgjengelighet på bil
• Garantert gratis oppgradering en bilgruppe på hver leie.
• 25% bonuspoeng på alle Hertz eller Hertz 24/7® leier
• 900 poeng etter hver 10 kvalifiserte leie, tilsvarende en Reward Rental Day
• E-post med spesielle tilbud, tilgang til eksklusive arrangementer og invitasjoner til å vinne fantastiske premier.
• Pluss, alle de tidsbesparende fordelene ved Gold Plus Rewards-programmet

 

Oppdag Flying Blue

Flying Blue handler bare om Miles: jo flere Miles du har, jo flere fordeler for deg. Tjen Miles på i utgangspunktet alt du gjør, og bruk dem på nesten alt du vil. Opptjen XP (Experience Points) med flyvninger og oppnå et høyere nivå. Når du går opp et nivå mottar du mer sjenerøse fordeler – og flere Miles! Med Flying Blue kan alle få fordeler, og det er helt gratis!

Å tjene Miles er så enkelt som å være på en flyvning med Air France, KLM, Transavia, Aircalin, Kenya Airways, TAROM, SkyTeam, eller andre partnerflyselskap. Du kan også tjene Miles ved å bo på et hotell eller leie en bil hos en av våre partnere, eller på daglige utgifter når du betaler med et partner-kredittkort. Skaff deg enda flere Miles fra et bredt utvalg av livsstils- og forhandler-partnere. Bare oppgi Flying Blue-nummeret når du bestiller eller gjør et kjøp, og se Miles-telleren din øke.

Bruk dine Miles til å virkeliggjøre drømmeturen din. Bruk Miles til å betale for billetten din og ekstra ting ombord på flyvningen. Betal for hotelloppholdet eller leiebilen din, eller bestill en unik opplevelse med Miles.

Dine Miles er gyldige livet ut, så lenge du gjør en kvalifisert flyvning minst én gang hvert andre år.