Flyselskap

Flere påske- og sommerfly fra Norge

Norwegian legger ned sommerfly fra Norge

I dag lanserer Norwegian to nye ruter. Barcelona-Chicago, og Athen-New York blir nå en del av Norwegians interkontinentale rutekart. Selskapet øker også antall avganger til populære feriedestinasjoner fra Norge i påsken og i sommer.

De to nye USA-rutene skal flys fra henholdsvis juni og juli frem til slutten av oktober.

Norwegian har i løpet av de siste årene fått et stort fotavtrykk i USA og opplever økende etterspørsel fra begge sider av Atlanteren. Både New York, Chicago, Athen og Barcelona er attraktive reisemål som vil bidra til økt turisme og lokal verdiskaping. De nye rutene blir betjent av selskapets nye, moderne Dreamlinere, som har bidratt til at Norwegian er kåret til det mest miljøvennlige flyselskapet som flyr mellom Europa og USA.

Norwegian øker samtidig antall avganger på en rekke populære feriedestinasjoner fra Norge i påsken og sommersesongen. Disse økningene er en del av selskapets arbeid med å optimalisere rutestrukturen.

Om de nye rutene:

  • Første flyvning mellom Chicago (ORD) og Barcelona (BCN) tar av 7. juni. Det vil være fire ukentlige avganger.
  • Første flyvning mellom New York (JFK) og Athen (ATH) tar av 2. juli. Det vil være fire ukentlige avganger.

Begge rutene er sommerruter og vil tilbys fram til 26. oktober.

Tilbudet til Tyrkia

Flere påske- og sommerfly fra Norge

På grunn av økende etterspørsel og for å gi kundene enda mer valgfrihet, øker Norwegian antall avganger på flyvninger fra Oslo til Napoli, Antalya, Krakow, Kypros/Larnaca, Las Palmas, Malaga, Lanzarote, Funchal/Madeira, Catania, fra Bergen til Antalya, Paris og Alicante, fra Stavanger til Alicante og Krakow, samt fra Trondheim til Split.

På grunn av økt etterspørsel er det også lagt ut ekstra flygninger i påsken fra Oslo til Alicante, Malaga, Las Palmas, Split, Dubrovnik, Nice, Antalya, Venezia, Milano, Krakow, Gdansk, Edinburgh, samt fra Bergen, Stavanger og Trondheim til Alicante og Malaga.

Økningene er allerede lagt i salg. Detaljer om avgangstider og priser er tilgjengelig i lavpriskalenderen på våre nettsider.


Norwegian er det femte største lavprisselskapet i verden med over 37 millioner reisende i 2018. I dag opererer Norwegian over 500 ruter til mer enn 150 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, Singapore, Karibia, USA og Sør-Amerika. Norwegian har en flyflåte på rundt 150 fly med en gjennomsnittsalder på 3,8 år og er blant de mest moderne og miljøvennlige flyselskapene i verden. Norwegian har blitt kåret til det mest miljøvennlige transatlantiske flyselskapet av The International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015, 2016, 2017 og 2018 har Norwegian blitt kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer som har stemt i anerkjente SkyTrax World Airline Awards. For sjette år på rad har Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax. Norwegian har rundt 11 000 dedikerte medarbeidere.