Flyselskap

Hit reiser søta bror på vinterferie

Norwegian henter tre milliarder utvider samarbeidet 37 millioner reisende søta bror på vinterferie

Vinteren er her, og det er mange som velger å reise bort i den lange og kalde årstiden. Norwegian har utarbeidet en over de ti mest bestilte utenlandske destinasjonene blant svenske reisende i løpet av “sportslovet” – eller vinterferien.

Til sammen 70 prosent av de mest populære destinasjonene i sportferien går til varmere breddegrader. London er rangert først, etterfulgt av solfylte Malaga, Alicante, Las Palmas og Dubai.

For det første tiltrekker den stadig tilstedeværende storbyen London med sine mange attraksjoner, samt et bredt utvalg av restauranter og shopping. London er bare et par timer flytur unna, noe som gjør det til et lett tilgjengelig og ideelt reisemål for korte opphold. De nordiske hovedstaden Helsingfors og København er også på listen som gode alternativer for kortere turer.

Søta bror på vinterferie

Listen viser også at syv av de ti mest populære utenlandske destinasjonene går til varmere breddegrader, særlig Sør-Europa. Spania er den mest populære destinasjonen og tiltrekker seg med sin hyggelige klima og vennlige befolkning. Av de utenlandske langdistanse ruter er bangkok det mest populære. Bangkok fortsetter å være en av svenskenes favorittmål og tiltrekker seg både de som ønsker å oppleve storbyens puls og de som ønsker å besøke det thailandske øyriket.

Sju  de ti mest bestilte utenlandske destinasjonene finnes på varmere breddegrader, noe som indikerer at mange svenske reisende lengter etter sol og varme på denne tiden av året. Fremfor alt tiltrekker turist destinasjonen i Sør-Europa, men også langdistansedistriktet Bangkok er populært blant sportsferier. Det er positivt at reisende setter pris på Norges brede og rimelige utvalg av direkte ruter til forskjellige destinasjoner i moderne og effektive fly.

Charlotte Holmbergh Jacobsson, kommunikasjonssjef i Norwegian.

De ti mest bestilte utenlandske destinasjonene blant svenske reisende i vinterferien 2019:

1.London

2.Malaga

3.Alicante

4.Las Palmas

5.Dubai

6.Rom

7.Barcelona

8.Köpenhamn

9.Bangkok

10.Helsingfors