Flyselskap

Emirates feirer den internasjonale kvinnedagen

internasjonale kvinnedagen
Foto: Emirates

 

I cockpit eller som en del av kabinpersonellet, på rullebanen eller i hangaren, i serviceavdelingen eller på hovedkontoret i Dubai – som ansatte i stillinger på tvers av hele virksomheten, er Emirates’ kvinnelige medarbeidere viktige bidragsytere til verdens største flyselskap sin suksesshistorie.

Av den grunn har Emirates benyttet seg av anledningen og laget en video for å feire sine kvinnelige ansatte, som utgjør over 40 prosent av virksomheten.

Emirates Group har alltid satset på en mangfoldig arbeidsstyrke. I dag er mer enn 1100 forskjellige funksjoner i konsernet besatt av kvinner. Stillingene dekker viktige operasjonelle, kommersielle og forretningsmessige funksjoner.

Foto: Emirates

Internasjonale kvinnedagen i cockpit og kabin

I tillegg til roller som kabinpersonale og piloter, jobber kvinner også i en rekke tekniske stillinger, blant annet innen ingeniørfaget, som bakkemannskap og med lasteoperasjoner.

Kvinner utgjør over 40 prosent av arbeidsstyrken i Emirates Group. Den består av rundt 160 forskjellige nasjonaliteter, inkludert over 1100 UAE statsborgere. Kvinnelige medarbeidere er også representert på alle ansiennitetsnivåer innenfor konsernet, blant annet i mellom- og toppledelse. Over en femtedel av kvinnene som arbeider i Emirates har jobbet i flyselskapet i 10 år eller lenger.

I anledning den internasjonale kvinnedagen vil vi gjerne takke alle våre kvinnelige ansatte for deres engasjement, profesjonalitet og for deres betydelige bidrag til Emirates’ suksess. Vi er veldig stolte av våre talentfulle og lidenskapelige kvinnelige kolleger. Vi vil fortsette å skape et miljø som fremhever profesjonelle ferdigheter og tilrettelegger for karrierevekst for kvinner innen luftfartsindustrien.

Abdulaziz Al Ali, Executive Vice President of Human Resources hos Emirates Group.