Bonus Program Flyselskap

Finnair Platinum Wing lounge i Helsinki

 

Finnair Platinum Wing

Mot slutten av mars måned åpner Finnair Platinum Wing ved selskapets hovedbase på Helsinki flyplass.

Passasjerer som reiser med Finnair via Helsinki, kan snart slappe av i ny Business Class lounge og en egen Platinum Wing i flyplassens internasjonale avgangsområde. Det blir åpning av en ny Platinum Wing og en ny oppusset Finnair Business Lounge.

Ny Finnair Platinum Wing-lounge åpner 26. mars 2019

Ved å erstatte den tidligere Finnair Premium Lounge, vil Finnair Platinum Wing tilby sitteplasser til 155 gjester, med nye fasiliteter som à la carte-bespisning fra kl. 10.30 hver dag og ekte barista-laget kaffe, bort med tidligere (men likevel stabile) trykknapp maskin.

Om morgenen vil det bli en mer standardisert frokostbuffé, selv om et nytt designert barområde vil bli verdsatt av reisende som flyr senere på dagen, sammen med en ny salatbar og en dessertstasjon.

Som kanskje forventet kan Platinum Wing-gjester oppleve en finsk sauna og benytte seg av private dusjer før flyturen: fasiliteter som tidligere ble tilbudt i Premium Lounge.

Pusser opp Non-Shcengen lounge

Finnair-loungen i Non-Schengen-området på Helsinki lufthavn går for tiden gjennom en total forvandling for å tilby mer deg mer plass og komfort før flyreisen. Den nye loungen får to nye områder, Finnair Business Lounge og Finnair Platinum Wing.

Oppussingen gjennomføres gradvis innen juni i 2019.

  • Det nye kjøkkenet åpner 5. mars med varme retter på menyen. I tillegg blir engangsbestikk erstattet av ekte porselen og bestikk.
  • Den nye Platinum Wing og deler av Finnair Business Lounge åpner 26. mars. Saunaen i Platinum Wing og dusjrommene i begge områdene blir også tilgjengelige fra og med fra 26. mars.
  • Resten av Finnair Business Lounge-oppussingen skal være ferdig innen utgangen av juni i 2019.

Til tross for oppussingen kan du benytte deg av loungetjenestene hver dag fra kl. 5.30 til kl. 24.00. Under oppussingen er det dessverre begrenset med plasser og mattilbud i loungen. Vi beklager ulempene dette medfører.

Hvem har adgang ?

  • Tilgjengelig eksklusivt for Finnair Plus Platinum Lumo-medlemmer (samt fire gjester) og Platinum-medlemmer (samt én gjest) og oneworld Emerald-medlemmer (samt én gjest), når avreisen går fra ikke-Schengen-området og betjenes og markedsføres av et oneworld-flyselskap. Finnair Platinum Wing er også tilgjengelig for Finnair Plus Gold-medlemmer (samt én gjest) til oppussingen av Finnair Business Lounge er gjennomført i juni i 2019. Tilgangen kan være begrenset i de travleste periodene.
  • Passasjerer under 18 år kan kun oppholde seg i loungen sammen med en voksen.