Flight Deals Flyselskap

TAP: Last Call – 20% rabatt i helgen

Last Call

TAP fra Portugal har denne helgen salg på flybilletter. Last Call heter kampanjen, og du får 20% rabatt ved ordinært kjøp, og 30% rabatt ved bruk av poeng.

For å få 20% rabatt må du bestille flyet til en av destinasjonen nedenfor innen 10. mars. Turen må være gjennomført innen 08 april (på turer i Europa) eller 08 mai (på langruter).

Hvis du foretrekker å gjøre din reservasjon med miles, vil du bli garantert en 30% rabatt på lavsesongbeløpene.

Bestill dine flyreiser og få rabatter når de er tilgjengelige! Dette er siste samtalen for dine drømme destinasjoner …

Last Call

Destinasjoner

Hvordan virker det?

  • Velg ditt reisemål i tabellen ovenfor.
  • Velg datoer og fly.
  • På kampanjesiden, hvis kampanjekodefeltet ikke er fylt ut, skriv inn koden LASTCALL.
  • Til slutt ser du den endelige prisen med rabatten.

NB ! Denne kampanjen kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller kampanjer, for eksempel gavekort, tid til å tenke og Miles & Go. For å få 20% rabatt på slutten av bestillingen, sørg for at du ikke har noen aktiv rabatt – for eksempel TAP Miles & Go – på flysøk.

 

 

Om selskapet

TAP Portugal (Transportes Aéreos Portugueses) er det nasjonale flyselskapet i Portugal med base i Lisboa. Selskapet ble etablert i 1945 og har om lag 9 800 ansatte. Selskapet ble medlem av Star Alliance i 2005. Selskapet har et omfattende rutenett mellom Portugal og Brasil. I Nord-Europa har TAP Portugal flygninger mellom Lisboa og blant annet Oslo, Stockholm og København.

Flyselskapet byttet i 2017 navn fra TAP Portugal til TAP Air Portugal.

 

Bonuspoeng og program

TAP er medlem av Star Alliance, og man kan opptjene relativt godt med EuroBonus poeng hos TAPTAP Air Portugal er det ledende portugisiske flyselskapet som flyr til 77 destinasjoner i 34 land over hele verden.

Du opptjener Grunn poeng som du kan bruke til å nivå opp til et høyere medlemsnivå i utvalgte bookingklasser som vist nedenfor. Alle andre bookingklasser er ekskludert. Bare bruk EuroBonus-nummeret ditt når du bestiller.

Business
Economy Economy (low)
Points fra 1 200 fra 600 fra 150
Classes C, D, J, Z (200%) Y, B, M, H, Q, V (100%) W, S, K, L, U, G, P (25%)

@freqentflyer.no anbefaler alltid å betale reisen med et kredittkort som gir bonus-opptjening hos SAS eller annen partner.

sas eurobonus

Jo mer du flyr, jo mer EuroBonus-poeng opptjener du. Du opptjener poeng når du reiser med SAS og deres partnere, samt på hoteller og leiebiler. Og noen ganger til og med når du handler. Du kan bruke poengene dine til bonusreiser, hoteller, leiebiler og mye mer. Medlemskap er gratis og det er ingen aldersgrenser.

Dersom man benytter et co-branded kort fra enten SAS Mastercard eller SAS American Express, vil man i tillegg opptjene Eurobonus ekstra poeng fra 10-20 poeng pr NOK 100 brukt på billettkjøp, avhengig av korttype.

NYHET ! Prøv også Widerøe Visa med EuroBonus opptjening – les mer her.

Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – meld deg inn i vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .