Article Flyplass Flyselskap

Fly kansellert – reiseforsikringen hjelper deg

reiseforsikringen hjelper deg

De som allerede er på reise og rammes av at Boeing 737 MAX 8 er satt på bakken, vil få dekket innhenting av reiseruten melder Gjensidige.

I praksis betyr det at dersom du er på reise, og ikke flyselskapet får deg avgårde innen rimelig tid, så vil vi dekke nye flybilletter.

Bjarne Rysstad, kommunikasjonssjef  i Gjensidige.

Hva som er rimelig tid, blir vurdert i hver enkelt sak. Husk å få pris på flyreisen som ikke kunne gjennomføres, da denne skal refunderes av flyselskapet.

– Du har rett på erstatning for innhenting av forsinkelse både på utreise og hjemreise, så lenge du fikk vite om forsinkelsen etter at reisen begynte, sier Rysstad.

Flyselskapene må dekke overnattinger når årsaken er tekniske problemer med flyet.

Reiseforsikringen hjelper deg

Gjensidige er et ledende nordisk skadeforsikringsselskap notert på Oslo Børs. Vi har om lag 4.000 medarbeidere og tilbyr skadeforsikring i Norge, Danmark, Sverige og Baltikum. I Norge tilbyr vi også bank, pensjon og sparing. Driftsinntektene var 27 milliarder kroner i 2017, mens forvaltningskapitalen utgjorde 149 milliarder kroner.

Gjensidige er et ledende nordisk skadeforsikringsselskap som er bygget av kunder, for kunder. Konsernet er notert ved Oslo Børs. I mer enn 200 år har vi ansatt ildsjeler som arbeider for å sikre kunders liv, helse og verdier. Vi har om lag 3.900 medarbeidere og tilbyr skadeforsikring i Norge, Danmark, Sverige og Baltikum.I Norge tilbys også bank, pensjon og sparing.Driftsinntektene var 26 milliarder kroner i 2018, mens forvaltningskapitalen utgjorde 157 milliarder kroner