Bonus Program Flyselskap

Emirates med spesialtilbud i Skywards

Emirates med spesialtilbud

Ut mars kan medlemmer av Emirates lojalitetsprogram, Skywards, tjene opptil fire ganger så mange bonuspoeng som vanlig per flygning. I tillegg kan to heldige medlemmer vinne enten én million, eller 500.000 miles ved å gi en donasjon til Emirates Airline Foundation.

– Det prisvinnende lojalitetsprogrammet til Emirates og flydubai, Emirates Skywards, ruller i dag ut et eksepsjonelt tilbud til alle nye og eksisterende Skywards-medlemmer.

I tillegg til vanlige miles, som medlemmer tjener hver gang de flyr med Emirates eller flydubai, kan du nå tjene dobbelt så mange miles som vanlig på den første flygningen, tre ganger så mange miles på den andre flygningen og hele fire ganger så mange miles på den tredje flygningen i tilbudsperioden.

Tilbudet gjelder billetter på Economy- og Business Class, som er booket med Emirates eller flydubai mellom 20. og 31. mars, 2019. Selve reisen må skje mellom 10. april og 27. juni, 2019 eller mellom 6. september og 30. november, 2019.

Business Class Kampanje
Emirates Business Class på Boeing 777-300

Bonusreiser, oppgradering og andre goder

Skywards Miles som opptjenes under tilbudsperioden kan løses inn i flyreiser og oppgraderinger hos Emirates og flydubai. Som et eksempel vil et Skywards-medlem, som i tilbudsperioden flyr tre ganger tur/retur fra Dubai til London Heathrow med billetter i pristypen Economy Flex Plus, kunne samle nok miles til å løse ut en tur/retur-billett mellom Dubai og London på Economy Class.

For å benytte seg av dette eksklusive tilbudet må medlemmer registrere seg som Skywards-medlem og velge Saver-, Flex- eller Flex pluss-priser hos Emirates, og Value-, Flex- eller Business Only-priser på reiser med flydubai.

Flere detaljer og mer informasjon om hvordan du registrerer deg finner du på Emirates.no. Skywards-medlemmer finner også mer informasjon om tilbudet i Emirates-appen.

Emirates med spesialtilbud
Egen bar ombord på Emirates A380. Foto: Emirates.

Emirates med spesialtilbud – motta bonusreiser, oppgraderinger

Gyldighet: Alle nye og eksisterende Emirates Skywards-medlemmer kan registrere seg og benytte seg av tilbudet.

Booking-periode: Billetter må bookes mellom 20. og 31. mars, 2019.

Reiseperiode: Tilbudet gjelder reiser fra og med 10. april til og med 27. juni 2019. Og i perioden fra og med 6. september til og med 30. november 2019.

Miles ved første flygning: Vanlige miles + 100 prosent Skywards Miles i bonus

Miles ved andre flygning: Vanlige miles + 200 prosent Skywards Miles i bonus

Miles ved tredje flygning: Vanlige miles + 300 prosent Skywards Miles i bonus

 

Støtt en god sak og bli miles-millionær

Medlemmer av Emirates lojalitetsprogram har også sjansen til å vinne enten én million, eller 500.000 Skywards Miles ved å donere 20 AED til Emirates Airline Foundation (tilsvarer 46 norske kroner etter dagens kurs, 20. mars 2019).

Pengene som doneres til Emirates Airline Foundation går til å hjelpe vanskeligstilte barn med å nå deres fulle potensiale ved å gi dem et hjem, mat, helsetilbud og utdanning. To heldige vinnere vil trekkes; En vinner av én million Skyward Miles og en vinner av 500.000 miles. Hvem de heldige vinnerne er vil annonseres på Dubai World Cup 30. mars 2019. For mer informasjon om stiftelsen og hvordan du kan gi din donasjon, vennligst besøk emiratesairlinefoundation.com.

Emirates med spesialtilbud
Foto: Emirates

Om Emirates Skywards

Emirates Skywards, det prisbelønte lojalitetsprogrammet til Emirates og flydubai, tilbyr fire nivåer av medlemskap – Blå, Sølv, Gull og Platina – der hvert medlemskapsnivå gir eksklusive privilegier. Emirates Skywards-medlemmer tjener Skywards Miles når de flyr med Emirates, flydubai eller partnerflyselskaper. Også når de benytter programmets utvalgte hoteller, bilutleie, samt partnere innen økonomi og fritid. Med Skywards Miles kan medlemmer løse inn et omfattende utvalg av belønninger, inkludert flybilletter fra Emirates og flydubai, samt Emirates Skywards sine partnerflyselskaper, hotellopphold, utflukter og eksklusiv shopping. Besøk Emirates Skywards online på www.emirates.com/skywards ellerhttps://skywards.flydubai.com/no/login.