Flyselskap

Fly med Emirates og få Uber-rabatt til og fra flyplassen

uber rabatt
Foto: Dubai Airport

 

På grunn av gode kundetilbakemeldinger har Emirates valgt å utvide sitt partnerskap med Uber. Nå kan passasjerer som ankommer Dubai fra mer enn 50 destinasjoner få rabatt på Uber-transport til og fra Dubai International Airport.

Passasjerer som reiser til eller via Dubai kan nå få en enda mer behagelig reiseopplevelse takket være samarbeidet mellom Emirates og Uber. Reisende fra mer enn 50 globale destinasjoner i Europa, Nord- og Sør-Amerika, Midtøsten, Australasia og Øst-Asia kan benytte seg av gode tilbud på Uber-transport til og fra flyplassen i Dubai. Tilbudet gjelder fra i dag og fram til 18. juni, og gjelder passasjerer med billetter av pristypen Economy Flex, som omfatter majoriteten av billettene på Economy Class med unntak av kampanjebilletter. Tilbudet kan benyttes av både eksisterende og nye Uber-kunder.

My Emirates Pass
Foto: Emirates

Uber rabatt

Reisende med Emirates Economy Flex Plus- og Economy Flex-billetter fra blant annet Oslo, kan få rabatt på sin Uber-tur når de ankommer Dubai ved å besøke Emirates’ nettside i løpet av kampanjeperioden.*

Med Economy Flex Plus-billetter, kan reisende benytte seg av to gratisturer til og fra Dubai International Airport fra hvor som helst i Dubai til en verdi av inntil 120 AED per tur, som tilsvarer rundt 280 norske kroner. Passasjerer med Economy Flex-billett kan få halv pris, inntil en verdi av 60 AED per tur, på to turer til og fra flyplassen fra hvor som helst i Dubai. Det tilsvarer omtrent 140 norske kroner.

Uber rabatt
Foto: Pixabay.com

Om Uber

Ubers misjon er å tilby pålitelig transporttjenester hvor som helst, til hvem som helst. Vi startet i 2010 for å løse et problem: hvordan kan du bestille en biltur ved bare å trykke på en knapp? Mer enn åtte år og fem millarder turer senere, har vi tatt fatt på en enda større utfordring: å redusere trafikk og forurensning i våre byer, ved å få flere mennesker til å bruke færre biler.

I Midtøsten er Uber etablert i Alexandria, Amman, Bahrain, Beirut, Kairo, Damanhour, Dammam, Dubai, Abu Dhabi, Doha, Hurghada, Istanbul, Jeddah, Karachi, Lahore, Medina, Mekka, Manama, El-Mansoura, Riyadh, Tanta, Zagazig og Østprovinsen i Saudi-Arabia, med planer om å utvide virksomheten til flere deler av regionen. For å bestille en Uber må kunden laste ned en gratis applikasjon for android, Iphone, Windows, Blackberry 7, eller registrere seg på uber.com/app. For mer informasjon, vennligst se https://www.uber.com/cities/