Flyselskap

Nå flyr SAS ruten København Boston igjen

 

København Boston

Stor etterspørsel gjør at SAS gjenåpner ruten København–Boston 31. mars. Selskapet starter med 4 avganger i uken for så å utvide til daglige avganger i perioden 6. mai til 26. september. Alltid med gode tilslutningsmuligheter fra Norge. 

31. mars introduserer SAS også kveldsfly fra Newark til København med avgang alle dager unntatt tirsdager. Totalt flyr SAS nå til 7 destinasjoner i USA: Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington.

Boston er en etterspurt destinasjon i sommerprogrammet, og derfor er vi glade for at vi nå kan tilby én daglig avgang fra København. Ruteplanen er veldig gunstig, noe som også gir kundene våre i Sverige og Norge mulighet til å fly via København.

Knut Morten Johansen, pressesjef i SAS Norge .

Ruten til Boston vil bli fløyet med en Airbus A330-300 i følge ruteplanen.

København Boston

Boston Logan International Airport åpnet i 1923 og har dermed fungert som flyplass i omtrent 100 år. Flyplassen betjener hvert år mer enn 30 000 000 passasjerer. På flyplassen finner du mange gode spisesteder og shoppingmuligheter. Flyplassen ligger dessuten nær byen, og transport til og fra flyplassen er dermed en rask affære. Det finnes mange forskjellige transportmuligheter til og fra flyplassen i Boston. Du kan velge mellom metro, offentlige busser, private busser, forskjellige skyttelbussmuligheter, vannbusser og taxier på flyplassen. Hvilken transportmulighet som er best for deg å velge, avhenger av slutt destinasjonen.

Om byen

Boston ble grunnlagt i 1630 og er dermed en av USAs eldste byer. Boston byr derfor på gammel, vakker arkitektur og historiske severdigheter i massevis. Følg ”the Freedom Trail” – en rute som du kan gå i ditt eget tempo, mens du ser de viktigste historiske severdighetene i byen.

Selv om Boston er en relativt stor by med mer enn 650 000 innbyggere, er den ikke travel på samme måte som andre storbyer. Stemningen er mer søvnig – nærmest som en stor landsby. Derfor er Boston også en by man bør gi seg selv god tid til å oppleve. Gå en tur i en park, drikk en kopp kaffe på en hyggelig kafé, ta en pause på en benk og la alle inntrykkene og byens liv synke inn.

Offentlig transport i Boston by og omegn er godt utviklet og effektiv. Busser, tog, metro og vannbusser drives av Massachusetts Bay Transportation Authority, forkortet MBTA, og den offentlige transporten i byen omtales ofte av lokalbefolkningen som ”the T”. Det finmaskede nettet som dekker byen, sørger for at du kan nå alle reisemål med offentlig transport.

Det er flere forskjellige måter å kjøpe billetter på til Bostons offentlige transport. Du kan betale kontant, via en app eller med et CharlieCard, som er et reisekort som du kan sette inn penger på. Prisen på turen avhenger av hvor langt du skal og hvilket transportmiddel du kjører med.