Bonus Program Flyselskap

British Airways Exceutive Club promotion

Exceutive Club promotion

 

Medlemmer av Executive Club har muligheten til å samle 100% bonus Avios for å feire British Airways 100-årsjubileum
Kampanjen gjelder alle ruter og reise i alle klasser.

Medlemmer som bestiller og gjennomfører seks kvalifiserende reiser vil også motta en bonus 2.019 Avios

Som del av British Airways 100 års jubileum har selskapet en kampanje som gir sine Executive Club-medlemmer muligheten til å samle 100 prosent flere (dobbelt så mange) Avios når de flyr.

Foto: British Airways

For å være kvalifisert til å samle dobbeltflyvninger på flyreiser, må kundene registrere og bestille innen 19. april, og deretter fly innen 31. desember 2019. Kampanjen gjelder flyreiser på alle ruter og reisekasser, og kan benyttes på inntil seks flyreiser. Det  gir medlemmene en godt mulighet til å bygge opp sine Avios-balanser når flyselskapet feirer sin 100-årsdag. Også inkludert i kampanjen er flyreiser booket med Avios delbetaling.

Videre mottar ethvert medlem som bøker og fullfører seks kvalifiserende flyreiser i de ovennevnte tidsperioder også en jubileums bonus på 2.019 Avios, i tillegg til de doble Avios de samler på sine flyreiser.

Exceutive Club promotion

Det er et spesielt år for oss, fylt med store investeringer og spennende kunngjøringer. Vi ønsker å feire vår hundreårsdag med våre Executive Club-medlemmer, og hvilken bedre måte å gjøre dette på, enn å tilby dem 100% mer Avios når de flyr.

Renata Rached, leder av Global Customer Engagement.

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og enkelt å melde seg inn.

Disse Avios kan brukes på samme måte som vanlige Avios, blant annet på belønningsfly, oppgraderinger, hotell, opplevelser og delbetaling, slik at kundene kan kutte kostnadene for fremtidige flyreiser. Når du bruker Avios delbetaling, kan kundene velge fra en rekke besparelser etter destinasjon og hytte. På den måten kan medlemmene fortsatt samle Avios og Tier Points på sine bestillinger.

BA Executive Club

I flere år gjorde British Airways det samme som de andre store Europeiske selskaper, nemlig å tilby 25% opptjening på de rimeligste billettene i økonomiklasse. Men i 2011 reformerte de programmet kraftig, og innførte 100% poengopptjening i alle bookingklasser (i economy. business gir 150%).

Opptjening ved flyvninger

  • Du kan kalkulere hvor mange AVIOS du tjener opp på en flight med denne kalkulatoren.

Bonusreiser med poeng

  • Du kan kalkulere hvor mange AVIOS du trenger for å booke en flight med denne kalkulatoren.

Utløp av poeng:

Avios utløper ikke så lenge det er bevegelse på kontoen din hver 36 måned.

BOAC 747 Foto:: Stuart Bailey, British Airways.

Om British Airways

British Airways er Storbritannias største flyselskap, og et av de største i Europa. Det er det flyselskapet som har flest flyvninger mellom det europeiske og amerikanske kontinent.

British Airways ble dannet i 1935 etter en fusjon av tre mindre flyselskaper. I 1939 ble det nasjonalisert sammen med et annet britisk flyselskap, «Imperial Airways», under navnet «British Overseas Airways Corporation (BOAC)». Det sto som navnet antyder, kun for flyvninger til oversjøiske destinasjoner.

British European Airways (BEA) stod for trafikken innenlands og i Europa. De to selskaper ble ikke slått sammen før 1972, og ble da gitt navnet British Airways. Det ble privatisert i 1987.

British Airways har flyvninger i Norge, med ruter fra Oslo lufthavn, Gardermoen til London Heathrow lufthavn.