Flyselskap Rutenytt

Direkte fra Torp til Wien med Laudamotion

 

Østerrikes største lavprisflyselskap starter en ny direkterute fra Torp til Wien. Laudamotion tilbyr 2 ukentlige flyvninger fra Torp til Østerrikes hovedstad, med oppstart i oktober 2019.

Våre ruter fungerer fordi vi har det rette tilbudet for prissensitive kunder. Spesielt med vår nye City Shuttleruter. Jeg er sikker på at vi vil øke trafikken til og fra Wien.

Andreas Gruber, administrerende direktør, Laudamotion

Matbyen og kulturbyen Wien

Har du ennå ikke opplevd matbyen Wien? Prøv! Mesterkokken og østerrikeren Edgar Ludl gleder seg stort over at vi endelig har fått direkterute fra Torp!  – Det er synd at ikke flere nordmenn er klar over i hvor stor grad Østerrike er et internasjonalt matland, sier kokken Edgar Ludl, født i Østerrike og bosatt i Sandefjord.
Wien er en matmetropol. Her finner du alt fra stjernerestauranter til gut burgerliche küche, altså smakfull tradisjonsmat. Wien har røtter tilbake til Habsburgernes rike, som jo var sammensatt av mange folkeslag, kulturer og språk. Matpåvirkningen har vært mangfoldig, noe som har satt sine spor i dag. Høsten og vinteren er perfekt for å oppleve Wiens kunst, kultur og gastronomi. Besøk slottet Schönbrunn, Stephansdomen, Statsoperaen og ikke minst Musikverein, der du kan høre Wienerfilharmonikerne.

Billettene bestiller du på www.laudamotion.com .

Dette blir veldig spennende! Direkte til den fantastisk kulturmetropolen Wien og starten på et nytt og spennende samarbeid med et Laudamotion i vekst. Her kan det finnes flere muligheter på sikt.

Tine Kleive-Mathisen, markeds- og kommunikasjonssjef på Torp.

Om Laudamotion

Laudamotion er Østerrikes største lavprisflyselskap og er oppkalt etter grunnleggeren Niki Lauda som startet selskapet i mars 2018. Den nåværende flyflåten opererer på Østerriksk lisens med OE-registrering og består av 23 fly som brukes i Østerrike og Tyskland. Laudamotion har sitt hovedkontor i Wien, men fokuserer også på voksende baser i Düsseldorf, Stuttgart og Palma. Mer enn 6 millioner passasjerer vil fly med Laudamotion i 2019. Det østerrikske flyselskapet flyr til over 90 destinasjoner og tilbyr prissensitive kunder et fleksibelt og kundeorientert priskonsept med uslåelige priser. Laudamotion kan se tilbake på mer enn 5,3 millioner solgte billetter og rekordhøy kapasitetsutnyttelse på 94 %.

Kilde: Pressemelding Torp.no