Flyselskap

Kåret til Nordens beste flyselskap

Nordens beste flyselskap tre nye ruter punta cana
Foto: Finnair

 

Finnair stakk av med prisen for beste flyselskap under Nordic Business Travel Awards, foran Norwegian og Turkish Airlines.

Den årlige prisutdelingen Nordic Business Travel Awards gikk i forrige uke av stabelen i København for andre gang, under arrangementet Nordic Business Travel Summit. Prisutdelingen er et samarbeid mellom de fire nordiske forretningsorganisasjonene DBTA, FBTA, NBTA og SBTA. Hensikten er å hylle alle som har markert seg innenfor reiselivsindustrien i Norden. Vinnerne i de ulike kategoriene er stemt frem av de ulike organisasjonenes medlemmer.

I kategorien for beste flyselskap, var det Finnair som gikk helt til topps, foran Norwegian og Turkish Airlines. Sjef for Finnair i Norden, Robert Lönnblad, er svært fornøyd med seieren.

– Jeg er veldig stolt over at Finnair vinner prisen for beste flyselskap i Norden. Vi jobber hele tiden for å ivareta alle som reiser med oss, og gjøre opplevelsen deres så bra som mulig. Prisen vi mottok i går beviser at vi gjør en god jobb, og vi kommer til å ta med oss dette som inspirasjon til å fortsette det gode arbeidet, sier han.

langdistansetilbudet

Nordens beste flyselskap

Finnair flyr mellom Asia, Europa og Nord-Amerika med vekt på hurtige mellomlandinger via Helsinki. Finnair frakter mer enn ti millioner passasjerer i året. Og forbinder 19 byer i Asia til mer enn 60 destinasjoner i Europa. Flyselskapet er en pionér innen bærekraftig flygning, og var først ute i Europa med å lansere det øko-smarte, neste-generasjons-flyet Airbus A350 XWB.  Finnair er også det første europeiske flyselskapet som er listet i Leadership Index of the worldwide Carbon Disclosure Project. Finnair er medlem av oneworld, som er en allianse mellom verdens ledende flyselskaper dedikert til å tilby det høyeste servicenivået til regelmessig, internasjonalt reisende. Som det eneste Nordiske flyselskapet med en 4-stjernes Skytrax-rangering, har Finnair vunnet World Airline Award for beste flyselskap i Nord-Europa alle de syv siste årene.