Flyplass Flyselskap

Changi Airport – vinner igjen Skytrax World Airport Awards

 

Changi Skytrax World Airport Awards

Ifølge Skytrax World Airport Awards betyr det å være en global leder at man kontinuerlig jobber med å forbedre, innovere og imponere.

Også i 2019 – og for syvende gang på rad – er Singapore Changi Airport kronet som verdens beste flyplass, og det skjer rett før åpningen av den etterlengtede Jewel Changi-terminalen, i april.

Å bli kåret til verdens beste flyplass for syvende året på rad, er en virkelig fantastisk prestasjon for Changi Airport, og denne utmerkelsen fortsetter å understreke lufthavnens popularitet blant internasjonale passasjerer.

Edward Plaisted, Administrerende direktør i Skytrax.

Den prestisjefylte anerkjennelsen ble utdelt på Passenger Terminal Expo 2019 i London onsdag.
Skytrax World Airport Awards blir kåret av kunder i en global flyplassundersøkelse for kundetilfredshet.

I tillegg til å telle ned de 10 beste flyplassene, tildeler Skytrax gongs for kategorier, inkludert regionale flyplasser, beste flypersonell, flyplassmat, bagasje og reneste flyplass.

2019 Skytrax World Airport Awards

1. Singapore Changi Airport — Singapore
2. Tokyo International Airport (Haneda) — Tokyo, Japan
3. Incheon International Airport — Seoul, Sør-Korea
4. Hamad International Airport — Doha, Qatar
5. Hong Kong International Airport — Hong Kong
6. Central Japan International Airport — Bay of Ise, Japan
7. Munich Airport — Munich, Tyskland
8. London Heathrow Airport — London, UK
9. Narita International Airport — Tokyo, Japan
10. Zurich Airport — Zurich, Sveits

Om Skytrax

Skytrax (opprinnelig kjent som Inflight Research Services) er et britisk basert konsulentselskap som vurderer flyselskaper og flyplasser og rangerer disse på sitt nettsted. Skytrax utfører research for kommersielle flyselskaper, så vel som å innhente svar fra internasjonale reisende for å rangere kabinpersonalet, flyplasser, flyselskaper, lounge, in-flight entertainment, catering, og flere andre deler av luftfarten.
I tillegg til disse evalueringene er Skytrax et forum der passasjerer kan gi potensielle passasjerer innsikt og meninger om et flyselskap. Nettstedet bringer også nyheter og undersøkelser om tilfredshet. Skytrax har en årlig World Airline Awards og World Airport Awards, samt rangeringen av flyselskaper og flyplasser.