Flyselskap

Spanske Evelop skal fly for Norwegian

spanske Evelop
Foto: Evelop !

Norwegian leaser en Airbus A330-300 fra selskapet Evelop airlines. Maskinen skal benyttes på ruten mellom Dublin og Stewart.

Norwegian Air International (D8) kunngjorde i forrige ukes oppdaterte ruteplan at fly fra Dublin – Newburgh / Stewart rute, fra 01APR19 til 30JUN19. I løpet av denne perioden vil bli fløyet med en innleid Airbus A330-300-fly fra Evelop Airlines  på daglig basis.

Flyet har i følge evelops egne hjemmesiden en kapasitet på 388 passasjerer. SAS har til sammenligning plass til 264 passasjerer i sine 8 A330-300-fly i flåten.

Hvem er spanske Evelop ?

Evelop Airlines er et spansk flyselskap med hovedbase i Palma de Mallorca. Flyselskapet opererer rute- og charterflygninger i Spania, Europa og Afrika med sin Airbus A320-maskin. A330-maskinen flyr kun langdistanse fra Madrid og til Amerika. Evelop Airlines er sammen med sitt søsterselskap Orbest, datterselskaper av den spanske reisegiganten Barceló Group.

Evelop Airlines har ruteflyvninger fra Spania til Cuba, Den dominikanske republikk, og Mexico, samt at de har charterflyvninger til Sverige, Norge og Island.