Flyselskap

Emirates vinner av ‘verdens beste First Class’ i TripAdvisor Travelers’ Choice® Awards 2019

Emirates vinner av
Foto: Emirates

 

Emirates vant også i kategoriene “Beste regionale Business Class i Midtøsten”, “Beste First Class i Midtøsten” og vant sammenlagtkategorien Travelers Choice for store flyselskaper i Midtøsten.

 

Det er en gjennomgang av anmeldelser og vurderinger fra TripAdvisors brukere samlet over en 12-måneders periode som avgjør vinnerne i hver kategori. Både kvantitet og kvalitet på anmeldelsene tas med i betraktningen når en vinner blir utnevnt.

Emirates vinner av ‘verdens beste First Class’

Emirates’ First Class har endret opplevelsen av luksus i lufta ved å innføre om bord-innovasjoner som private suiter, Shower Spa og et eget loungeområde inne i flyet, samt mange flere. De siste First Class-innovasjonene til Emirates inkluderer lukkede private suiter inspirert av Mercedes-Benz, med blant annet skyvedører som går fra gulv til tak, myke skinnseter, high-tech kontrollpaneler og flere lysinnstillinger.

 

“Emirates’ First Class er en ‘end-to-end’-opplevelse. Det starter allerede før flyet tar av, med sjåførtjenesten som henter deg hjemme, de eksklusive check-in områdene på flyplassen og Emirates’ lounger, og fortsetter med komforten og servicen du møter om bord. Vi satte standarden for hvordan reiser på First Class bør se ut for lenge siden, og investerer kontinuerlig i våre produkter og innovasjoner. Vi er derfor veldig fornøyd med at våre kunder anerkjenner vår unike First Class-opplevelse med denne prisen,” fortalte Sir Tim Clark, President Emirates Airline.

 

Emirates-reisende i alle kabiner kan oppleve prisvinnende komfort og service, blant annet ved den varme gjestfriheten fra Emirates’ multinasjonale cabin crew, det prisvinnende underholdningssystemet ice med over 4000 on demand-kanaler bestående av filmer, serier, spill og musikk, samt regioninspirert og smakfull mat og drikke underveis i reisen. Familier blir også godt ivaretatt, med en rekke tjenester spesielt laget for barn.

 

Om Emirates

Emirates kobler sammen mennesker og steder, inspirerer til reise og tilrettelegger for handel til over 158 destinasjoner i 86 land (inkluderer 16 destinasjoner for fraktfly). Ombord den moderne og effektive flåten av 259 passasjerfly (og 14 fraktfly) tilbyr Emirates prisbelønnet komfort og service levert av vennlige kabinansatte fra 160 nasjonaliteter. I dag driver Emirates verdens største flåte av Airbus A380 og Boeing 777 fly. Per 7. mars 2019 har Emirates 109 A380 (inkl. ni to-klasses) og 163 Boeing 777. Emirates har også 23 codeshare partneres (21 flyselskaper, samt air/rail codeshare med France’s SNCF/TGV Air and Trenitalia).

På bakken kobler Emirates millioner av mennesker hvert år sammen gjennom sin øvrige virksomhet, for eksempel Emirates Holidays som tilrettelegger for oppholdet på selskapets destinasjoner, og turoperatøren Arabian Adventures. Sømløse handelsforbindelser støttes gjennom Emirates SkyCargo, selskapets fraktdivisjon.

Emirates prisvinnende underholdningssystem ice har over 4000 kanaler, hvorav 90 er for barn. Man kan enkelt gå inn på emirates.com på «What’s on my flight» for å finne ut hvilke nye filmer som er tilgjengelig på din neste reise.