Bonus Program Flyselskap

Påsketilbud på oppgraderinger hos SAS

Påsketilbud på oppgraderinger

På avreiser mellom 12. og 22. april har SAS senket prisene for laveste bud på oppgraderinger fra SAS Go til SAS Plus på selskapets langdistanseflygninger.

Tilbudet er tilgjengelig på ruter mellom Skandinavia og USA, Kina og Hongkong. Det er ikke for sent å unne deg selv en ekstra komfortabel reiseopplevelse ved å legge inn et bud.

Ønsker du å fly med mer stil og komfort? Legg inn et bud for å oppgradere billetten til SAS Plus på alle flygninger operert av SAS:

Hva skjer i SAS Plus ?

  • På flygninger til Asia og USA kan du nyte et treretters måltid med et valg mellom to ulike hovedretter og drikke inkludert.
  • Når du reiser med SAS Plus på  langdistansefly, får du bredere seter i en separat kabin, ekstra benplass og førsteklasses underholdning og mat.
  • Gratis WiFi .
  • Tilgang til SAS Lounge, SAS Fast Track og god mat og drikke om bord. Og du kan sjekke inn to kolli på opptil 23 kg hver.

Påsketilbud på oppgraderinger

TIL/FRA SEK DKK NOK USD CNY HKD

Skandinavia til/fra Asia
1699 1299 1599 1249 1449
Skandinavia til/fra østlige USA 1299 949 1249 149
Skandinavia til/fra vestlige USA 1599 1149 1499 199

Prisene ovenfor er laveste Fra-pris en vei for en oppgradering fra SAS Go til SAS Plus.

Betaling

@frequentflyer.no anbefaler alltid å betale reisen med et kredittkort som gir bonus-opptjening hos SAS eller annen partner.

Vi kan anbefale å betale reisen med et kredittkort som gir bonusopptjening hos SAS eller annen partner.

Man opptjener SAS Eurobonus poeng på alle SAS flighter. Dersom man benytter et co-branded kort fra enten SAS Mastercard eller American Express, vil man i tillegg opptjene Eurobonus ekstra poeng fra 10-30 poeng pr NOK 100 brukt på billettkjøp, avhengig av korttype.

 

NYHET ! Prøv også Widerøe Visa med EuroBonus opptjening – les mer her.


Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – meld deg inn i vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .