Flyplass Flyselskap

DHL Express flytter til Vigra

DHL Express flytter til Vigra

 

DHL Express flytter til Vigra i løpet av høsten 2019, inn i fine, nyoppussede lokaler rett ved flystripa på Vigra.

De nye lokalene gir mer tiltrengt plass, og er tilpasset selskapets behov mange år frem i tid. Denne investeringen støtter DHL Express sin grunnpilar om å ha motiverte ansatte.

Investeringen vil også støtte fokuset på lojale kunder. Ved å flytte til flyplassen er DHL Express i stand til å yte enda bedre service ved å dekke et større område i Ålesund, samt tilby senere opphenting, enn det som er i dag.

Man vil også få kapasitet til å utvide pre12-tilbudet, samt levere tidligere i området som i dag har +1 dag-leveringer/-opphentinger.

DHL Express flytter til Vigra

DHL er den globale markedslederen innen ekspress og logistikk med tilstedeværelse i 220 land og områder. DHL har en unik produktbredde og tilbyr ekspressfrakt, sjøfrakt, biltransport, lagring, internasjonal post og 3. parts logistikktjenester. Med programmer innen miljøvern, katastrofehjelp og utdanning, tar DP DHL sitt samfunnsansvar på alvor. DHL er en del av Deutsche Post DHL Group. Den totale gruppen har omlag 480 000 ansatte, og konsernet genererte en omsetning på over 60 milliarder euro i 2017.