Flyselskap

Palmelørdag: Vinn en Qatar Airways Airbus A350-900

Da åpner vi aller første eggeluke i frequentflyer.no – eggejakt. Du kan vinne en Qatar Airways A350-900 flymodell i størrelsen 1:200.

Fra midnatt, lørdag 13. april (Palmelørdag ⇔ Palme Lørdag) starter vi en ganske kul påske-give-away-konkurranse. Hver eneste dag fra lørdag 13. april 2019 og frem til 2. påskedag 2019 (22. april 2019) skal vi dele ut ganske så mange flotte «Airline-give-aways».

I kalenderens aller første eggeluke kan vi friste med en modell av Qatar Airways sin A350-900. Flytypen benyttes daglig mellom Oslo og Doha. Vi kan tilby en modell i størrelsen 1:200. Alt du behøver å gjøre, er å klikke inn på vår påske-kalender under for å registrere deg.

Qatar Airways Airbus A350-900 modell 1:200 kan bli din.

 

Vinn en Qatar Airways

Vinn en Qatar Airways Airbus A350-900

Premien er sponset av Qatar Airways – Oslo. Vi sender en stor takk til dere, og ønsker dere en flott påske.

Hva som kom først ?

Svaret på det eldgamle, forslitte spørsmålet om hva som kom først, høna eller egget, er «enkelt», og følgende forklaring ble gitt NRK-programmet Newton for noen år siden:

Den fuglen som la det første hønseegget, var ikke selv en ordentlig høne, men en «nesten-høne». Før egget ble lagt, skjedde det imidlertid en ørliten forandring i arvestoffet inne i egget. Dette gjorde at kyllingen/den nye fuglen ble bitte litte grann forskjellig fra foreldrene — men nok til å kalle den en høne.

Dag Dolmen, Biolog hos NTNU

 

Vinn en Qatar Airways

Regler som gjelder for Vinn en Qatar Airways A350

  • Deltakelse i Frequentflyer.no eggejakt er helt gratis. Hver dag i påsken trekkes en eller flere vinnere. Vinneren får direkte beskjed på e-post og offentliggjøres på vår resultatside. Dersom vinneren ikke har besvart vår e-post innen 7 dager, mister han/hun retten til premien.
  • For å delta i konkurransen aksepterer du å motta nyhetsbrev fra frequentflyer.no
  • Du kan når som helst melde deg av vårt nyhetsbrev. Du mottar en lenke som er vedlagt i samtlige e-poster du mottar fra oss.
  • Alle premier er personlige og kan ikke overdras til andre. Merk at vinneren har eget ansvar for å betale eventuelle skatter, avgifter, toll, moms etc som måtte tilkomme i forbindelse med forsendelse av premier.
  • Frequentflyer.no forbeholder seg retten til å utelukke personer fra konkurranser som mistenkes for å jukse eller erverve seg uberettigede fordeler eller sabotere konkurransen.
  • Vinneren trekkes via loddtrekning mellom alle dagens deltakere, og vinneren får direkte beskjed samt blir offentliggjort på hjemmesiden og i vårt nyhetsbrev. Vi tar forbehold om tekniske feil som måtte oppstå i forbindelse med denne konkurransen og forbeholder oss retten til utelukkende å utdele det antall premier som er nevnt i konkurransen.