Hotel

Bestill sommerens feriehotell med 25% rabatt

Carlson Rezidor Bestill sommerens feriehotell

Spar opptil 25% – book hotell hos Radisson Blu. Bestill sommerens feriehotell nå.

Look ahead, book ahead! Bestill hotell hos Radisson og spar opptil 25% rabatt.

Bestill hotell mellom 15.april – 12.mai 2019 og få opptil 25% rabatt!

https://bookahead.radissonblu.com/en

Gyldig for hotell opphold mellom 14.juni og 31.august 2019.

Radisson Rewards

Radisson Rewards™ tilbyr sine medlemmer en forhøyet opplevelse fra innsjekking til utsjekking, og hvert øyeblikk imellom. Medlemmer kan glede seg over egne medlemspriser og eksklusive fordeler samt opptjening mot gratisnetter på alle hotellene til Radisson Hotel Group™.

Om Radisson Blu

Ikoniske Radisson Blu har en lang og suksessrik historie med å levere moderne, stilig, sofistikert og internasjonal gjestfrihet som går mer enn 50 år tilbake i tid, til vår kritikerroste lansering av verdens opprinnelige designerhotell …

  • 1960: Curt Carlson kjøpte det første Radisson Hotel i Minneapolis, USA. Samtidig i Danmark åpnet også The Royal Copenhagen Hotel sine dører som verdens første opprinnelige designhotell, skapt av den ikoniske Arne Jacobsen for SAS hotels … som senere ble Rezidor.
  • 1994: Radisson SAS ble lansert, noe som knyttet de to stilledende synkronistiske merkene sammen. Det nye dynamiske samarbeidet etablerte raskt et rykte for å designe, bygge og drive hoteller som virkelig var innovative og ansvarlige, og som reflekterte de moderne gjestenes behov
  • Blomstrende Radisson SAS utviklet seg til Rezidor PLC, basert i Brussel. Formelle bånd med SAS kom til en naturlig slutt, og den grafiske blå boksen som differensierte Radisson i EMEA ble enkelt og greit Blu: Radisson Blu.
  • 2010: Radisson Blu Global ble født og vokste sterkt i EMEA, og ekspanderte til Asia og Amerika. Radisson Blu vil alltid være tro mot seg selv,  og skape stilige, ikoniske og sofistikerte hoteller.
  • I dag er Radisson Blu større og sterkere enn noen gang. Det er nå det ledende, mer eksklusive hotellmerket i Europa med flere enn 380 hoteller åpne eller under utvikling verden over. Kraftig vekst og et fantastisk, dynamisk rykte.