Flyselskap

Påske tirsdag: Vinn en Qatar Airways Business Class pysj fra White Company

Qatar Airways Business Class pysj fra White Company Airline of the year
Qatar Airways Business Class pysj fra White Company – passer prima ombord i en Qsuite. Foto: Qatar Airways

 

Da åpner vi fjerde eggeluke i frequentflyer.no – eggejakt. Du kan i dag være med i trekningen, og vinne en Qatar Airways Business Class pysj fra White Company.

Fra midnatt, lørdag 13. april (Palmelørdag ⇔ Palme Lørdag) starter vi en ganske kul påske-give-away-konkurranse. Hver eneste dag fra lørdag 13. april 2019 og frem til 2. påskedag 2019 (22. april 2019) skal vi dele ut ganske så mange flotte «Airline-give-aways».

 

Qatar Airways Business Class pysj fra White Company

Delta i eggejakten

Premien er sponset av Qatar Airways i Norge. Vi sender en stor takk til dere, og ønsker dere en flott påske.

Regler som gjelder for å kunne vinne en Qatar Airways Business Class pysj fra White Company

  • Deltakelse i Frequentflyer.no eggejakt er helt gratis. Hver dag i påsken trekkes en eller flere vinnere. Vinneren får direkte beskjed på e-post og offentliggjøres på vår resultatside. Dersom vinneren ikke har besvart vår e-post innen 7 dager, mister han/hun retten til premien.
  • For å delta i konkurransen aksepterer du å motta nyhetsbrev fra frequentflyer.no
  • Du kan når som helst melde deg av vårt nyhetsbrev. Du mottar en lenke som er vedlagt i samtlige e-poster du mottar fra oss.
  • Alle premier er personlige og kan ikke overdras til andre. Merk at vinneren har eget ansvar for å betale eventuelle skatter, avgifter, toll, moms etc som måtte tilkomme i forbindelse med forsendelse av premier.
  • Frequentflyer.no forbeholder seg retten til å utelukke personer fra konkurranser som mistenkes for å jukse eller erverve seg uberettigede fordeler eller sabotere konkurransen.
  • Vinneren trekkes via loddtrekning mellom alle dagens deltakere, og vinneren får direkte beskjed samt blir offentliggjort på hjemmesiden og i vårt nyhetsbrev. Vi tar forbehold om tekniske feil som måtte oppstå i forbindelse med denne konkurransen og forbeholder oss retten til utelukkende å utdele det antall premier som er nevnt i konkurransen.