Bonus Program Credit cards

Vi oppfordrer alle til å sjekke Trumf-kontoen sin

Trumf-kontoen

For andre året på rad har Trumf-medlemmer spart over 1 mrd. kroner i bonus. – Vi oppfordrer alle til å sjekke Trumf-kontoen sin, sier markedsdirektør Truls Fjeldstad.

Mange forbrukere er opptatt av å gjøre en god handel. Antall Trumf-medlemmer økte med 150 000 fra 2017 til 2018. I dag er over 2,2 millioner av befolkningen medlem av dette fordelsprogrammet, som gir bonus når du handler i KIWI, MENY, Spar, Joker, Shell og Esso.

I 2018 var oppspart Trumf-bonus på 1 081 millioner kroner. Til sammenligning var oppstart bonus i 2016 på 568 millioner kroner.

– Kjedene våre har de siste årene videreutviklet egne Trumf-fordeler til kundene sine, sier Truls Fjeldstad. Fordelsprogrammet hjelper oss å innfri kundenes forventninger, fortsetter Fjeldstad.

Trumf-kontoen

De aller fleste medlemmene bruker Trumf-bonusen sin tidlig på året. Antall fordeler har blitt utvidet de siste årene med forsikringstilbudet Trumf Forsikring og bonusopptjening på nær sagt alt i alle bransjer på ViaTrumf eller med Trumf Visa. Det er særlig reise som har blitt populært på Viatrumf, og mange medlemmer bestiller i disse dager reiser til sommerferien.

Det skal være enkelt og attraktivt å ta ut bonusen. Trumf-medlemmer kan overføre bonusen til sin bankkonto, til SAS EuroBonus eller Nordic Choice Club, eller bruke pengene i enkelte av våre butikker og nettbutikker. Overføring når som helst til egen bankkonto er noe av det medlemmene kanskje setter aller mest pris på.

Truls Fjelstad, Markedsdirektør

KIWI har hatt særlig god vekst i antall Trumf-medlemmer etter lanseringen av KIWI Pluss. I løpet av ett år har antall KIWI Pluss-medlemmer økt med 300 000 til 1,3 millioner medlemmer.

Med KIWI PLUSS får medlemmene 15 prosent Trumf-bonus på all ferskpakket fisk og all fersk frukt og grønt, i tillegg til 1 prosent Trumf-bonus på alle andre dagligvarer de handler hos KIWI og Trumf sine partnere.