Flyselskap

Emirates har ferdigstilt Boeing 777-200 oppgradering

Emirates har ferdigstilt

Emirates har fullført en milepæl med å ferdigstille sine nye First, Business, og Economy kabiner på Boeing 777-200LR. Alle er Emirates 777-200LR er nå ferdigstilt med den nye kabin konfigurasjonen om bord.

Flyselskapet har fullført og modernisert sin flåte av 10 Boeing 777-200LRs med Business Class og Economy Class, nå rettes fokus mot den øvrige delen av flåten. Dette har imidlertid gått på bekostning av at 777-200 nå er uten Emirates First Class.

Emirates Engineering har brukt 160.000 arbeids timer på konverteringen. Foto: Emirates

Hva er nytt

Planen var å først rulle ut de nye kabinene i de nyoppussede Boeing 777-200LR-fly før de introdusert til resten av flåten. Teamet som har gjennomført installasjonen slår faktisk sin egen tidsfrist, og oppgraderer hver Boeing 777 på bare 35 dager! Den første av de «nye» 777-200-årene rullet ut av fabrikken og tilbake på vingene i mars i fjor.

Totalt har det medgått 160.000 arbeidstimer på prosjektet. 2.700 ulike deler fra over 30 produsenter skal installeres. Kostnaden per maskin er på USD 150 millioner eller nærmere 1,3 milliarder norske kroner.

Emirates har ferdigstilt
Ny Emirates Business Class i konfigurasjon 2-2-2. Borte er midt-sete i gamle 2-3-2 konfigurasjonen. Foto: Emirates.

Business Class med Mercedes Benz

Business Class er blitt oppgradert i samarbeid med Mercedes Benz. Endelig er den noe gammeldagse  2-3-2-konfigurasjonen fjernet. Tenk deg å være den ene passasjeren som har betalt en høy pris for å sitte mellom to passasjerer.

Den nye Business Class i en 2-2-2-konfigurasjon, og har all standardprisen du har kommet til å forvente (liggeflate seter, stor TV-skjerm osv.). Den eneste potensielle klagen er at de ikke matcher andre selskapers standard med suite dører og direkte adgang til midtgangen.

Hvis du ønsker å fly med Emirates 777-200ER og oppleve de nye kabinene. Da bør du velge rutene fra Dubai til Fort Lauderdale, Santiago, São Paulo og Adelaide.

hos emiratesEmirates First Class pysjamas
Emirates lanserte ny første klasse i året som gikk.

Emirates har ferdigstilt Boeing 777-200

Men Emirates engineering har ikke tatt pause etter gjennomføring av denne delen av prosjektet. Faktisk har de allerede begynt arbeid på 777-300ER flåten (de som ikke vil bli pensjonert uansett) og har allerede implementert de nye kabinene, inkludert den nye lux første klasse på 10 av flyet.

 

1 comment

Comments are closed.

%d bloggere liker dette: