Flyselskap

Emirates har ferdigstilt Boeing 777-200 oppgradering

Emirates har ferdigstilt

Emirates har fullfÞrt en milepÊl med Ä ferdigstille sine nye First, Business, og Economy kabiner pÄ Boeing 777-200LR. Alle er Emirates 777-200LR er nÄ ferdigstilt med den nye kabin konfigurasjonen om bord.

Flyselskapet har fullfÞrt og modernisert sin flÄte av 10 Boeing 777-200LRs med Business Class og Economy Class, nÄ rettes fokus mot den Þvrige delen av flÄten. Dette har imidlertid gÄtt pÄ bekostning av at 777-200 nÄ er uten Emirates First Class.

Emirates Engineering har brukt 160.000 arbeids timer pÄ konverteringen. Foto: Emirates

Hva er nytt

Planen var Ă„ fĂžrst rulle ut de nye kabinene i de nyoppussede Boeing 777-200LR-fly fĂžr de introdusert til resten av flĂ„ten. Teamet som har gjennomfĂžrt installasjonen slĂ„r faktisk sin egen tidsfrist, og oppgraderer hver Boeing 777 pĂ„ bare 35 dager! Den fĂžrste av de “nye” 777-200-Ă„rene rullet ut av fabrikken og tilbake pĂ„ vingene i mars i fjor.

Totalt har det medgÄtt 160.000 arbeidstimer pÄ prosjektet. 2.700 ulike deler fra over 30 produsenter skal installeres. Kostnaden per maskin er pÄ USD 150 millioner eller nÊrmere 1,3 milliarder norske kroner.

Emirates har ferdigstilt
Ny Emirates Business Class i konfigurasjon 2-2-2. Borte er midt-sete i gamle 2-3-2 konfigurasjonen. Foto: Emirates.

Business Class med Mercedes Benz

Business Class er blitt oppgradert i samarbeid med Mercedes Benz. Endelig er den noe gammeldagse  2-3-2-konfigurasjonen fjernet. Tenk deg Ä vÊre den ene passasjeren som har betalt en hÞy pris for Ä sitte mellom to passasjerer.

Den nye Business Class i en 2-2-2-konfigurasjon, og har all standardprisen du har kommet til Ă„ forvente (liggeflate seter, stor TV-skjerm osv.). Den eneste potensielle klagen er at de ikke matcher andre selskapers standard med suite dĂžrer og direkte adgang til midtgangen.

Hvis du Ăžnsker Ă„ fly med Emirates 777-200ER og oppleve de nye kabinene. Da bĂžr du velge rutene fra Dubai til Fort Lauderdale, Santiago, SĂŁo Paulo og Adelaide.

hos emiratesEmirates First Class pysjamas
Emirates lanserte ny fĂžrste klasse i Ă„ret som gikk.

Emirates har ferdigstilt Boeing 777-200

Men Emirates engineering har ikke tatt pause etter gjennomfÞring av denne delen av prosjektet. Faktisk har de allerede begynt arbeid pÄ 777-300ER flÄten (de som ikke vil bli pensjonert uansett) og har allerede implementert de nye kabinene, inkludert den nye lux fÞrste klasse pÄ 10 av flyet.

 

1 comment

Comments are closed.