Article

Langfredag: Vinn AirFly fra Twelve South

Vinn AirFly fra Twelve South

Da åpner vi sjuende eggeluke i frequentflyer.no – eggejakt. Du kan i dag være med i trekningen, og vinne en AirFly fra Twelve South.

  • Gjør en hodetelefonkontakt om til en trådløs hodetelefontilkobling
  • Brukes til å synkronisere Apple AirPods med underholdningssystemet på fly
  • Hør på treningsstudioets TV med de trådløse øreproppene dine
  • Innebygd batteri som varer i opptil 8 timer, og som lades via USB

Ønsker du å kunne høre på filmer med AirPods-ene dine under flyturen? Nå kan du det, med AirFly fra Twelve South. AirFly er en liten Bluetooth-enhet som kobler til AirPods-ene dine (eller andre trådløse ørepropper) til underholdningssystemer på fly, i treningsstudioet og på alle andre steder der du måtte trenge trådløse ørepropper. Bare koble AirFly til hodetelefonkontakten i et flysete eller på tredemøllen i treningsstudioet for å lytte til filmer eller annet med AirPods-ene dine. Så enkelt er det. AirFly har nok strøm til åtte timers bruk og inkluderer en USB-ladekabel og et bærbart reiseetui.

Fra midnatt, lørdag 13. april (Palmelørdag ⇔ Palme Lørdag) starter vi en ganske kul påske-give-away-konkurranse. Hver eneste dag fra lørdag 13. april 2019 og frem til 2. påskedag 2019 (22. april 2019) skal vi dele ut ganske så mange flotte «Airline-give-aways».

 

Delta i eggejakten

AirFly fra Twelve South

 

 

Regler som gjelder for å kunne vinne AirFly fra Twelve South

  • Deltakelse i Frequentflyer.no eggejakt er helt gratis. Hver dag i påsken trekkes en eller flere vinnere. Vinneren får direkte beskjed på e-post og offentliggjøres på vår resultatside. Dersom vinneren ikke har besvart vår e-post innen 7 dager, mister han/hun retten til premien.
  • For å delta i konkurransen aksepterer du å motta nyhetsbrev fra frequentflyer.no
  • Du kan når som helst melde deg av vårt nyhetsbrev. Du mottar en lenke som er vedlagt i samtlige e-poster du mottar fra oss.
  • Alle premier er personlige og kan ikke overdras til andre. Merk at vinneren har eget ansvar for å betale eventuelle skatter, avgifter, toll, moms etc som måtte tilkomme i forbindelse med forsendelse av premier.
  • Frequentflyer.no forbeholder seg retten til å utelukke personer fra konkurranser som mistenkes for å jukse eller erverve seg uberettigede fordeler eller sabotere konkurransen.
  • Vinneren trekkes via loddtrekning mellom alle dagens deltakere, og vinneren får direkte beskjed samt blir offentliggjort på hjemmesiden og i vårt nyhetsbrev. Vi tar forbehold om tekniske feil som måtte oppstå i forbindelse med denne konkurransen og forbeholder oss retten til utelukkende å utdele det antall premier som er nevnt i konkurransen.