Flyselskap

Norwegian er Europas beste lavprisselskap

fyller ti Ny passasjerrekord Norwegian er Europas beste lavprisselskap

 

Norwegian ble kåret til Europas beste lavprisselskap under prestisjetunge «Passenger Choice Awards» i Dublin i går kveld. Det er passasjerene selv som har stemt frem Norwegian.

Det var under Airline Passengers Experience Association (APEX) sitt prestisjetunge «Passenger Choice Awards» i Dublin i går kveld at Norwegian ble tildelt prisen Beste lavprisselskap i Europa. Passasjerer har rangert mer enn én million flyvninger, med fokus på komfort, service, samt underholdning og WiFi om bord.

Vi setter stor pris på denne anerkjennelsen, spesielt fordi det er kundene selv som har gitt sine stemmer til Norwegian. Det betyr mye for oss at passasjerene verdsetter den gode servicen. Gratis WiFi og våre nye, komfortable og mer miljøvennlige fly. Jeg vil takke alle våre passasjerer som har valgt å fly med Norwegian og ikke minst våre hardtarbeidende og dedikerte medarbeidere over hele verden.

Bjørn Kjos, Konsernsjef hos Norwegian.

Om Passenger Choice Awards


Passenger Choice Awards ble opprettet av Airline Passenger Experience Association (APEX) for å gi flypassasjerene en mulighet til å si sin mening. Det er en omfattende kåring. Mer enn én million flyvninger har blitt rangert av passasjerer gjennom spørreundersøkelser på nett i tidsperioden 1. juli 2017 til 31. juni 2018.

Norwegian er Europas beste lavprisselskap

Norwegian er det femte største lavprisselskapet i verden med over 37 millioner reisende i 2018. I dag opererer Norwegian over 500 ruter til mer enn 150 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, Singapore, Karibia, USA og Sør-Amerika. Norwegian har en flyflåte på rundt 170 fly. Gjennomsnittsalderen er på 3,8 år og er blant de mest moderne og miljøvennlige flyselskapene i verden. Norwegian har blitt kåret til det mest miljøvennlige transatlantiske flyselskapet av The International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015, 2016, 2017 og 2018 har Norwegian blitt kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer som har stemt i anerkjente SkyTrax World Airline Awards. For sjette år på rad har Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax. Norwegian har rundt 11 000 dedikerte medarbeidere.