Flyselskap

1. Påskedag – Vinn en Mystery Box

Mystery Box

Da åpner vi niende eggeluke i frequentflyer.no – eggejakt. Du kan i dag være med i trekningen, og en ordentlig Mystery Box. Vi rydder opp etter påske kalenderen. I esken er det gaver fra Air Canada, Emirates, Lufthansa og Qatar Airways.

Påskedag, også kalt første påskedag, er en helligdag som i kristen tradisjon feires til minne om Kristi oppstandelse.

I Norge definerer lov om helligdager og helligdagsfred § 2 bokstav e første påskedag som første søndag etter første sykliske fullmåne som inntreffer på eller etter 21. mars Dermed vil første påskedag alltid måtte ligge i tidsrommet 22. mars – 25. april. I 1818 falt og i 2285 faller første påskedag på første mulige dato (22. mars). I 1886 og 1943 falt og i 2038 faller den på siste mulige dato (25. april). Andre påskedag er første mandag etter første påskedag.

Påskedagen innleder for øvrig påskeuken, det vil si uken etter fastetiden, altså frem til første søndag etter påske, og ikke, som mange sier, uken mellom palmesøndag og første påskedag. For kirken er påsken den viktigste høytiden.

Vinn en Qatar Airways

Delta i eggejakten

Premien er sponset av Emirates , Qatar Airways, Oman Air og Lufthansa. Vi sender en stor takk til dere, og ønsker dere en flott påske.

Regler som gjelder for Vinn en Mystery Box

  • Deltakelse i Frequentflyer.no eggejakt er helt gratis. Hver dag i påsken trekkes en eller flere vinnere. Vinneren får direkte beskjed på e-post og offentliggjøres på vår resultatside. Dersom vinneren ikke har besvart vår e-post innen 7 dager, mister han/hun retten til premien.
  • For å delta i konkurransen aksepterer du å motta nyhetsbrev fra frequentflyer.no
  • Du kan når som helst melde deg av vårt nyhetsbrev. Du mottar en lenke som er vedlagt i samtlige e-poster du mottar fra oss.
  • Alle premier er personlige og kan ikke overdras til andre. Merk at vinneren har eget ansvar for å betale eventuelle skatter, avgifter, toll, moms etc som måtte tilkomme i forbindelse med forsendelse av premier.
  • Frequentflyer.no forbeholder seg retten til å utelukke personer fra konkurranser som mistenkes for å jukse eller erverve seg uberettigede fordeler eller sabotere konkurransen.
  • Vinneren trekkes via loddtrekning mellom alle dagens deltakere, og vinneren får direkte beskjed samt blir offentliggjort på hjemmesiden og i vårt nyhetsbrev. Vi tar forbehold om tekniske feil som måtte oppstå i forbindelse med denne konkurransen og forbeholder oss retten til utelukkende å utdele det antall premier som er nevnt i konkurransen.