Bonus Program Flight Deals Flyselskap

Singapore Airlines Summer Promo 2019

Singapore Airlines Summer Promo Summer Promo 2019
Foto: Singapore Airlines

 

Singapore Airlines har startet kampanje Singapore Airlines Summer Promo 2019, og vi ønsker deg velkommen om bord.

Oppgraderte fly

Singapore Airlines foretok i løpet av sen høsten 2017 en stor oppgradering av sitt inflight service konsept. De har lansert ny First Class Suites og ny Business Class på selskapets nye Airbus A380. De har senere vært release-kunde på Boeing 787-10.

Singapore Airlines ble grunnlagt i 1972 med 10 fly til 22 destinasjoner i 18 land – de fleste i Asia. Helt siden oppstarten har SIA hatt som mål å være markedsleder innen lufttransport. Selskapet har derfor arbeidet kontinuerlig med modernisering og innovasjon av sitt produkt- og servicetilbud. I dag er Singapore Airlines det mest prisbelønte flyselskapet i verden. Singapore Airlines består av en flyflåte på 104 passasjerfly, og har ytterligere 110 nye fly i bestilling. Rutenettverket, inkludert SilkAir og Singapore Airlines Cargo, omfatter hele 104 destinasjoner i 37 land.

Som medlem av Star Alliance skrev Singapore Airlines luftfartshistorie i oktober 2007. Da var de det aller første flyselskapet som fløy med Airbus 380, verdens største passasjerfly. Helt i tråd med selskapets mål om å være det ledende selskapet innen luftfart. I 2013 introduserte Singapore Airlines en ny serie av kabinprodukter, og satte en ny standard for flyreiser i premium klassen.

 

Terms & Conditions Summer Promo 2019

  • The above return fares from/to Oslo are per person in Economy Class and include the price of the air ticket, as well as associated taxes and surcharges.
  • Sales period: 25 April 2019 – 15 May 2019
  • Travel period: 1 May 2019 – 10 December 2019
  • Subject to availability and currency fluctuations.
  • Flights can be booked approximately 11 months in advance.
  • Click on each fare for more details.