Bonus Program Flight Deals Flyselskap

Qatar med rimelige Business Class billetter

Qatar Airways forblir Qatar Airways Global Sales rimelige Business Class billetter
Foto: Qatar Airways

Qatar Airways har tirsdag startet en ny kampanje hvor du nyte deres gode Business Class til Asia for under 15 000 kroner. I tillegg byr selskapet pÄ dobbel inntjening av bonuspoeng  (Qpoints).

Her er hvor du kan reise for under dette tilbudet:

rimelige Business Class billetter

Spesielt prisen til Cape Town i SÞr Afrika virker fristende.  Reise perioden er i dag  og frem til 15. april 2020.

Booking vinduet gjelder fra i dag og 6. mai 2019.

Companion offer valentine

Qsuite er patentert av Qatar Airways, og har bransjens aller fÞrste dobbeltseng tilgjengelig i Business Class. Utstyrt med skyvedÞrs paneler som lar seg stue bort, slik at passasjerene i tilstÞtende seter kan lage seg sitt eget private rom. Justerbare paneler og bevegelige TV-skjermer pÄ fire midtseter tillater kolleger, venner eller familier som reiser sammen for Ä forvandle sin plass i en privat suite, slik at de kan jobbe, spise og sosialisere sammen. Disse nye funksjonene gir den ultimate og tilpassede reiseopplevelsen. Og den gjÞr det mulig for passasjerene Ä skape et miljÞ som passer sine egne unike behov.

Tjen opp doble Qpoints pÄ rimelige Business Class billetter

Privilege Club medlemmer kan opptjene dobbelt med Qpoints pÄ reiser i Business og First Class,

StatusnivÄer

Burgundy: NivÄet alle starter pÄ
Silver: NivÄet du oppnÄr etter Ä ha samlet 150 Qpoints i lÞpet av ett Är.
Gold: NivÄet du oppnÄr etter Ä ha samlet 300 Qpoints i lÞpet av ett Är.
Platinum: ToppnivÄet nÄr du etter Ä ha samlet 600 Qpoints i lÞpet av et Är.

rimelige Business Class billetter

Qmiles

Qmiles er oppsamling av de Miles / kilometer man fysisk flyr. Disse kan brukes til Ä betale for bonusreiser. Hvor mange poeng du kan opptjene pÄ de ulike rutene kan du regne deg frem til ved Ä bruke Qmiles kalkulatoren som du vil finne ved Ä klikke pÄ denne lenken.

Hvor mange poeng man opptjener avhenger av hvilken klasse man reiser pÄ og hvor mye man har betalt for billetten. For eksempel er distansen fra Oslo til Doha 3081 miles. Det tallet opptjener du ogsÄ hvis du reiser pÄ de dyreste Economy Class-billettene. Ut fra dette blir poengene man tjener regulert prosentmessig opp og ned i forhold til hvor mye man har betalt for billettene. Uansett hvilken klasse det gjelder. I tabellen under Qpoint finner du en oversikt som viser hvor mye man opptjener i de forskjellige billettklassene.

HÞyere status i programmet,  gir hÞyere opptjening ave Qmiles.

  • Har du Silver status oppnĂ„r du 25% ekstra Qmiles.
  • Har du Gold status oppnĂ„r du 75% ekstra Qmiles.
  • Har duPlatinum oppnĂ„r du hele 100% ekstra Qmiles.

Qpoints er poeng som kun teller til neste medlemsskapsnivÄ. Disse poengene opptjener du avhengig av sektor du flyr og hva du har betalt for billetten. Dette kan skisseres pÄ samme mÄte som vi forklarte hvor mange Qmiles du fÄr.

 

4 comments

      1. Dette er veldig interessant. Har prÞvd bÄde KLM og Emirates C klasse til CPT. KLM er bra, men ankomst 2330 er for sent. Emirates via Dubai tar for lang tid.

Comments are closed.

%d bloggere liker dette: