Bonus Program Flight Deals Flyselskap

Qatar med rimelige Business Class billetter

Qatar Airways forblir Qatar Airways Global Sales rimelige Business Class billetter
Foto: Qatar Airways

Qatar Airways har tirsdag startet en ny kampanje hvor du nyte deres gode Business Class til Asia for under 15 000 kroner. I tillegg byr selskapet på dobbel inntjening av bonuspoeng  (Qpoints).

Her er hvor du kan reise for under dette tilbudet:

rimelige Business Class billetter

Spesielt prisen til Cape Town i Sør Afrika virker fristende.  Reise perioden er i dag  og frem til 15. april 2020.

Booking vinduet gjelder fra i dag og 6. mai 2019.

Companion offer valentine

Qsuite er patentert av Qatar Airways, og har bransjens aller første dobbeltseng tilgjengelig i Business Class. Utstyrt med skyvedørs paneler som lar seg stue bort, slik at passasjerene i tilstøtende seter kan lage seg sitt eget private rom. Justerbare paneler og bevegelige TV-skjermer på fire midtseter tillater kolleger, venner eller familier som reiser sammen for å forvandle sin plass i en privat suite, slik at de kan jobbe, spise og sosialisere sammen. Disse nye funksjonene gir den ultimate og tilpassede reiseopplevelsen. Og den gjør det mulig for passasjerene å skape et miljø som passer sine egne unike behov.

Tjen opp doble Qpoints på rimelige Business Class billetter

Privilege Club medlemmer kan opptjene dobbelt med Qpoints på reiser i Business og First Class,

Statusnivåer

Burgundy: Nivået alle starter på
Silver: Nivået du oppnår etter å ha samlet 150 Qpoints i løpet av ett år.
Gold: Nivået du oppnår etter å ha samlet 300 Qpoints i løpet av ett år.
Platinum: Toppnivået når du etter å ha samlet 600 Qpoints i løpet av et år.

rimelige Business Class billetter

Qmiles

Qmiles er oppsamling av de Miles / kilometer man fysisk flyr. Disse kan brukes til å betale for bonusreiser. Hvor mange poeng du kan opptjene på de ulike rutene kan du regne deg frem til ved å bruke Qmiles kalkulatoren som du vil finne ved å klikke på denne lenken.

Hvor mange poeng man opptjener avhenger av hvilken klasse man reiser på og hvor mye man har betalt for billetten. For eksempel er distansen fra Oslo til Doha 3081 miles. Det tallet opptjener du også hvis du reiser på de dyreste Economy Class-billettene. Ut fra dette blir poengene man tjener regulert prosentmessig opp og ned i forhold til hvor mye man har betalt for billettene. Uansett hvilken klasse det gjelder. I tabellen under Qpoint finner du en oversikt som viser hvor mye man opptjener i de forskjellige billettklassene.

Høyere status i programmet,  gir høyere opptjening ave Qmiles.

  • Har du Silver status oppnår du 25% ekstra Qmiles.
  • Har du Gold status oppnår du 75% ekstra Qmiles.
  • Har duPlatinum oppnår du hele 100% ekstra Qmiles.

Qpoints er poeng som kun teller til neste medlemsskapsnivå. Disse poengene opptjener du avhengig av sektor du flyr og hva du har betalt for billetten. Dette kan skisseres på samme måte som vi forklarte hvor mange Qmiles du får.

 

4 comments

      1. Dette er veldig interessant. Har prøvd både KLM og Emirates C klasse til CPT. KLM er bra, men ankomst 2330 er for sent. Emirates via Dubai tar for lang tid.

Comments are closed.