Flight Deals Flyselskap

Rekordbillig hos Norwegian

Passasjervekst og høyere punktlighet Nå er det rekordbillig

Nå tilbyr Norwegian rekordlave priser: – En gavepakke til de som fremdeles ikke har bestilt flybilletter i sommerferien eller ønsker seg en storbyferie i løpet av de neste ukene, sier Norwegians kommersielle direktør Helga Bollmann Leknes.

Aldri har det vært billigere å bestille flybilletter enn nå. Sterk konkurranse kommer passasjerene til gode og har ført til rekordlave flypriser sørover. Nå er det mulig å gjøre et kupp både for de som ønsker å reise på storbyferie før skoleferien til eksempelvis Berlin, Paris, Milano, Budapest og Krakow, eller for de som ønsker å fly sørover i sommerferien. Innenriksreiser i Norge er også svært billige nå.,

Aldri før har det vært så billig å fly i denne perioden. Dersom det norske folk ønsker å ta seg en storbyferie de neste ukene eller reise sørover i sommerferien har det knapt vært billigere eller bedre valgmuligheter enn nå. Norwegian skal alltid gi best valuta for pengene.

Helga Bollmann Leknes, kommersielle direktør hos Norwegian

– Sammenlignet med tidligere år, har flere nordmenn avventet med å bestille flybilletter til sommerferien i år. De som har sittet på gjerdet, har dermed gode muligheter til å gjøre et skikkelig feriekupp, fortsetter Bollmann Leknes.

Vilkår rekordbillig hos Norwegian

Opptil 30 % rabatt på utvalgte avganger for alle destinasjoner. Rabatt regnes av netto flypris eks. skatter og avgifter. Bestill senest 26. mai kl. 23:59 og reis innen 31. juli 2019. Alle oppgitte flypriser er inkludert skatter og avgifter og gjelder én vei dersom ikke annet er nevnt. Antallet plasser er begrenset. Det gis ikke barnerabatt på kampanjepriser. Billetter bestilt gjennom reisebyrå eller som pakke (fly + hotell) kan ha andre endringsregler. Norwegian tar forbehold om prisendringer og skrivefeil.

rekordbillig
Reis til Budapest for NOK 334 !

Eksempler på storbykupp fra Oslo til noen hundrelapper:

 • Berlin
 • Paris
 • Milano
 • Budapest
 • Krakow
 • Edinburgh
 • Warszawa

Eksempler på rekordbillige destinasjoner fra Oslo i fellesferien:

 • Barcelona
 • Korfu
 • Kreta
 • Santorini
 • Kos
 • Las Palmas
 • Nice
 • Tenerife
 • Varna

Nå er det rekordbillig å fly

Eksempler på storbykupp fra Bergen til noen hundrelapper:

 • Barcelona
 • Berlin
 • Krakow
 • København
 • London
 • Mallorca
 • Nice
 • Paris

Rekordbillig destinasjoner fra Bergen i fellesferien:

 • Alicante
 • Barcelona
 • Malaga
 • Mallorca
 • Nice
 • Split

 

Nå er det rekordbillig hos Norwegian

Norwegian er det femte største lavprisselskapet i verden med over 37 millioner reisende i 2018. I dag opererer Norwegian over 500 ruter til mer enn 150 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, Singapore, Karibia, USA og Sør-Amerika. Norwegian har en flyflåte på rundt 170 fly med en gjennomsnittsalder på 3,8 år og er blant de mest moderne og miljøvennlige flyselskapene i verden. Norwegian har blitt kåret til det mest miljøvennlige transatlantiske flyselskapet av The International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015, 2016, 2017 og 2018 har Norwegian blitt kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer som har stemt i anerkjente SkyTrax World Airline Awards. For sjette år på rad har Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax. Norwegian har rundt 11 000 dedikerte medarbeidere.