Bonus Program Flyselskap

10 000 Eurobonuspoeng hos Fjordkraft

 

Eurobonuspoeng hos Fjordkraft

Glad i å reise? Akkurat nå får du 10 000 Eurobonuspoeng hos Fjordkraft når du bestiller EuroBonus-avtalen fra Fjordkraft.

I denne kampanjen gir vi deg 10.000 SAS EuroBonus-poeng ved bestilling. I tillegg får du 3.000 ekstrapoeng for hvert år du fortsetter med denne strømavtalen. Tilbudet gjelder t.o.m. 31. mai 2019.Tegn Fjordkraft abonnement Eurobonuspoeng hos Fjordkraft

Prisinformasjon – SAS Eurobonuspoeng hos Fjordkraft

  • Månedsbeløp: 39,-
  • Strømpris: Se dagens pris
  • Påslag: 6,49 øre/kWh (inkl. elsertifikat)

Påslaget inkluderer lovpålagte kostnader for elsertifikat. Det innebærer at du som forbruker er med på å finansiere kraft produsert fra fornybare energikilder.

Om du sier opp avtalen i løpet av de første 6 månedene vil du få et bruddgebyr på 500 kr.

Det er enkelt og gratis å bytte strømleverandør

Bestillingen tar kun et par minutter og vi ordner alt det praktiske for deg. Som kunde hos oss får du:

  • Gode strømavtaler: Hele året igjennom.
  • Prismatch: Vi matcher prisen på tilsvarende avtale.
  • Fjordkraft Fordel: Vi gir deg billige mobilabonnement og mange andre fordeler.

biodrivstoff oljepris joint vision torsdag 9 november Norge på salg Klimagrep Dette er ikke Torsdag 27 juli 2017 markant vekst 8 juni 2017 torsdag 25 mai USA til Beste Pris barnepriser Ukens Now Helgetilbud landingsrettigheter forbedret mars Happy Weekend

Om SAS Eurobonus

EuroBonus er et bonusprogram og konkurransevirkemiddel som tilbys av ni europeiske flyselskap. Programmet ble lansert av Scandinavian Airlines i 1992. De hadde ca. 4,8 millioner medlemmer i 2018.

 

Fjordkraft er hele Norges strømleverandør

Fjordkraft er en nasjonal strømleverandør som hver dag leverer strøm til de tusen hjem og til store og små arbeidsplasser i privat og offentlig sektor. Hos oss er det ingen forskuddsbetaling, og enten du bestiller strøm som privat- eller bedriftskunde får du alltid fornøydgaranti med på kjøpet.

For oss er det viktig at våre kunder får mer for pengene. Derfor tilbyr vi også billige og gode mobilabonnement, ekstra billig for alle med strøm fra Fjordkraft.

Har du spørsmål om strøm? Ring oss gjerne på 230 06100. Våre hyggelige kunderådgivere har vunnet flere priser for sin kundeservice, og er tilgjengelig for deg alle hverdager fra 8 til 20.

Fjordkraft er et børsnotert selskap, med over 2000 eiere. Største eiere er BKK og Skagerak Energi. Du finner vårt hovedkontor i Bergen, men vi har også avdelinger i Sandefjord, Trondheim, Oslo og Stavanger. Les gjerne vår årsrapport om du vil vite mer om selskapets struktur, resultater og eierforhold.