Flight Deals Flyselskap SAS EuroBonus

Høstferie i New York med TAP Business Class

Nå kan du fly med Star Alliance medlemmet TAP fra Oslo til New York til meget hyggelige priser i Business Class. Hvorfor ikke planlegge høsteferie i New York ?.

Det som egentlig er scoopet her er at man opptjener relativt sett mange SAS Eurobonus poeng på turen. Reiser i TAP Business Class gir 200% opptjening hos SAS Eurobonus.

TAP air er medlem av Star Alliance, og man kan opptjene relativt godt med EuroBonus poeng hos TAP. TAP Air Portugal er det ledende portugisiske flyselskapet som flyr til 77 destinasjoner i 34 land over hele verden.

Du opptjener Grunn poeng som du kan bruke til å nivå opp til et høyere medlemsnivå i utvalgte bookingklasser som vist nedenfor. Alle andre bookingklasser er ekskludert. Bare bruk EuroBonus-nummeret ditt når du bestiller.

Business
Economy Economy (low)
Points fr. 1 200 fr. 600 fr. 150
Classes C, D, J, Z (200%) Y, B, M, H, Q, V (100%) W, S, K, L, U, G, P (25%)

Opptjening av SAS Eurobonus poeng

I følge nettstedet wheretocredit.com opptjener reisen som vi har skissert under 20 703 open i SAS Eurobonus, og denne turen alene gir deg Sølv-kort. Dersom man kombinerer denne reisen med et SAS American Express Elite, har man i løpet av uken opptjent status som SAS Eurobonus Gold.

Høstferie i New York

 

Høstferie i New York – ruten

Høstferie i New York

TAP flyr med Airbus A330-900neo

TAP Air Portugal var lanseringskunden for A330-900neo. Spesifikasjonene for A330-900neo ser ganske imponerende ut på tegningene. Airbus har lovet 14% bedre drivstofføkonomi per sete.  Flyet ble lansert på Farnborough Airshow i juli 2014, men tre og et halvt år gikk før A330-900 fløy for første gang i oktober 2017. Flyet forlot maleverkstedet i desember 2016, men fikk først motorer i juni 2017.

Den første TAP Air Portugal A330-900 gjorde sin prøveflyvning den 15. mai 2018 og startet den endelige sertifiseringen den 18. juni. Ferdig produktet ble vist på Farnborough Air Show i juli i år.

Den første TAP A330-900 ble vist på Farnborough Air Show i sommer. Så langt er det 234 ordrer for A330-900neo, med den største enkelt ordren på 66 fly av lavpris-aktøren AirAsia X. Delta Air Lines, Iran Air og Air Lease Corporation har over 20 fly i bestilling hver. Andre kunder er Garuda Indonesia, Air Senegal og et par andre leasingselskaper.

Business Class på Airbus A330-900neo Foto: TAP

 

Om selskapet

TAP Portugal (Transportes Aéreos Portugueses) er det nasjonale flyselskapet i Portugal med base i Lisboa. Selskapet ble etablert i 1945 og har om lag 9 800 ansatte. Selskapet ble medlem av Star Alliance i 2005. Selskapet har et omfattende rutenett mellom Portugal og Brasil. I Nord-Europa har TAP Portugal flygninger mellom Lisboa og blant annet Oslo, Stockholm og København.

Flyselskapet byttet i 2017 navn fra TAP Portugal til TAP Air Portugal.

Hvordan betale for høstferie i New York ?

@freqentflyer.no anbefaler alltid å betale reisen med et kredittkort som gir bonus-opptjening hos SAS eller annen partner.

sas eurobonus

Jo mer du flyr, jo mer EuroBonus-poeng opptjener du. Du opptjener poeng når du reiser med SAS og deres partnere, samt på hoteller og leiebiler. Og noen ganger til og med når du handler. Du kan bruke poengene dine til bonusreiser, hoteller, leiebiler og mye mer. Medlemskap er gratis og det er ingen aldersgrenser.

Dersom man benytter et co-branded kort fra enten SAS Mastercard eller SAS American Express, vil man i tillegg opptjene Eurobonus ekstra poeng fra 10-20 poeng pr NOK 100 brukt på billettkjøp, avhengig av korttype.

NYHET ! Prøv også Widerøe Visa med EuroBonus opptjening – les mer her.

Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – meld deg inn i vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .