Flight Deals Flyselskap SAS EuroBonus

SAS: Now or never torsdag 6 juni 2019

Da kan vi igjen skrive torsdag, og datoen er torsdag 6 juni 2019. Hva passer vel bedre enn litt now-or-never?.

Hver uke har SAS kampanjen Now or Never, og i denne kampanjen har du som kunde mulighet for å gjøre noen gode kupp i tidsrommet 18.00 – 23.59. – Denne uken er det et åpent booking vindu i perioden 18.00 – 23.59.

Denne torsdagen har SAS ekstra gode priser til Kroatia. Bestill nå, tilbudet gjelder kun frem til midnatt. Reis i perioden: 1/7–31/8 2019

Kroatia på menyen torsdag 6 juni 2019

torsdag 6 juni 2019

Det er lett å forelske seg i Kroatia – krystallklart vann, idylliske middelalderbyer, god mat og en vennlig og gjestfri befolkning. En Kroatia-ferie kan friste med noe for alle og en hver. Den vakre Makarskas riviera har sjarmerende byer og spennende utflukter. Hvar er den mest solsikre øya på kysten og byr på mange opplevelser, som for eksempel den populære musikkfestivalen som pågår hele høysesongen. Og for den som vil kjenne historiens sus venter Dubrovnik – den vakre byen med en selvsagt plass på UNESCOs verdensarvliste.


Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – meld deg inn i vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .


Husk at tilbudsprisene ikke legges ut på SAS sine sider før kl 18.00 i dag.

Hvis du bestiller på nettsiden til SAS, kan du få full refusjon innen 24 timer etter bestilling. Hvis du bestiller mindre enn 24 timer før avgang, kan du få refusjon opptil 12 timer før avreise. Du kan avbestille reisen ved å bruke lenken i bestillingsbekreftelsen eller på nettsiden til SAS.

Betaling av reiser hos SAS

@frequentflyer.no anbefaler alltid å betale reisen med et kredittkort som gir bonusopptjening hos SAS eller annen partner.

sas eurobonusDet lønner seg å velge SAS. Jo mer du flyr, jo mer EuroBonus-poeng opptjener du. Du opptjener poeng når du reiser med SAS og deres partnere, samt på hoteller og leiebiler. Og noen ganger til og med når du handler. Du kan bruke poengene dine til bonusreiser, hoteller, leiebiler og mye mer. Medlemskap er gratis og det er ingen aldersgrense.

Dersom man benytter et co-branded kort fra enten SAS Mastercard eller SAS American Express, vil man i tillegg opptjene Eurobonus ekstra poeng fra 10-20 poeng pr NOK 100 brukt på billettkjøp, avhengig av korttype.

NYHET ! Prøv også Widerøe Visa med EuroBonus opptjening – les mer her.

Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – meld deg inn i vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .