Bonus Program Flyselskap

SAS åpner priority lane


SAS åpner priority lane

Dersom man ikke daglig følger med på siden til SAS, er man avhengig av å følge diverse blogger for å få med seg de aller siste nyhetene hos bolaget.

Nettstedet Finalcall.travel publiserte nyheten først.

SAS åpner priority lane

 

 

Hvem kan bruke fast-track  eller SAS åpner priority lane ?

Fast Track kan brukes av passasjerer som flyr:

  • SAS Plus
  • Business

Fast Track er også åpent for deg med:

  • Reiser med SAS Business eller SAS Plus på skandinaviske og europeiske flyplasser samt Chicago O’Hare og San Francisco International Airport.
  • Er EuroBonus Gull- eller Diamant-medlem og reiser med SAS eller et annet selskap i Star Alliance (uavhengig av billettype). Du kan også ta med deg en gjest eller 4 nære familiemedlemmer (ektefelle/partner/foreldre og egne barn) gjennom SAS Fast Track (i Stockholm, Gøteborg, Oslo og København), når alle reiser med samme SAS-flygning. Husk at ditt medlemsnummer må være registrert på turen for at du kan benytte fordelene dine.
  • Reiser i SAS Business hos en av våre partnerflyselskaper (på en flygning som starter med SK).

Fast Track SAS
SAS Fast Track ligger ved SAS sitt billettkontor. Denne tjenesten er tilgjengelig for SAS passasjerer som reiser på SAS Business, SAS Plus, Eurobonus Pandion, Eurobonus Diamond eller Eurobonus Gold.

 

SAS er Nordens største børsnoterte fly- og reisekonsern og tilbyr flyreiser med utgangspunkt fra Nord-Europa. Scandinavian Airlines flyr internt i Skandinavia og til og fra destinasjoner i Europa, Nord-Amerika og Asia. SAS er medlem og en av grunnleggerne av verdens største flyallianse – Star Alliance – og kan sammen med 27 partnere tilby over 1300 reisemål i 192 land.

Kjøpe reiser med SAS ?

@frequentflyer.no anbefaler alltid å betale reisen med et kredittkort som gir bonusopptjening hos SAS eller annen partner.

sas eurobonusDet lønner seg å velge SAS. Jo mer du flyr, jo mer EuroBonus-poeng opptjener du. Du opptjener poeng når du reiser med SAS og deres partnere, samt på hoteller og leiebiler. Og noen ganger til og med når du handler. Du kan bruke poengene dine til bonusreiser, hoteller, leiebiler og mye mer. Medlemskap er gratis og det er ingen aldersgrense.

Dersom man benytter et co-branded kort fra enten SAS Mastercard eller SAS American Express, vil man i tillegg opptjene Eurobonus ekstra poeng fra 10-20 poeng pr NOK 100 brukt på billettkjøp, avhengig av korttype.

NYHET ! Prøv også Widerøe Visa med EuroBonus opptjening – les mer her.

Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – meld deg inn i vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .