Flight Deals Flyselskap SAS EuroBonus

SAS: Oppdag de norske perlene

Oppdag de norske perlene

Du trenger ikke dra til den andre siden av kloden for å oppleve noe nytt, spennende og vakkert.

Akkurat nå finner du billige reiser til mange destinasjoner i Norge på sas.no. Pakk ryggsekken og gå på tur gjennom spektakulær natur eller på kryss og tvers gjennom åpne landskap. Finn akkurat din tur blant turtipsene våre og bestill senest 15. juli. Reis mellom 5. august og 30. november 2019.

 

Oppdag de norske perlene

Nå har SAS gode priser på reiser i Norge. Bestill senest 15. juli. Reiseperiode: 5/8–30/11 2019.

Hvis du bestiller på nettsiden til SAS, kan du få full refusjon innen 24 timer etter bestilling. Hvis du bestiller mindre enn 24 timer før avgang, kan du få refusjon opptil 12 timer før avreise. Du kan avbestille reisen ved å bruke lenken i bestillingsbekreftelsen eller på nettsiden til SAS.

Bestill billige flybilletter i lavpriskalenderen. I lavpriskalenderen finner du SAS sine billigste flybilletter akkurat nå. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende gjør et søk i kalenderen. Visse prisavvik kan derfor forekomme når du går videre til bestilling.

Oppdag de norske perlene – Betaling av reiser hos SAS

@frequentflyer.no anbefaler alltid å betale reisen med et kredittkort som gir bonusopptjening hos SAS eller annen partner.

sas eurobonusDet lønner seg å velge SAS. Jo mer du flyr, jo mer EuroBonus-poeng opptjener du. Du opptjener poeng når du reiser med SAS og deres partnere, samt på hoteller og leiebiler. Og noen ganger til og med når du handler. Du kan bruke poengene dine til bonusreiser, hoteller, leiebiler og mye mer. Medlemskap er gratis og det er ingen aldersgrense.

Dersom man benytter et co-branded kort fra enten SAS Mastercard eller SAS American Express, vil man i tillegg opptjene Eurobonus ekstra poeng fra 10-20 poeng pr NOK 100 brukt på billettkjøp, avhengig av korttype.

NYHET ! Prøv også Widerøe Visa med EuroBonus opptjening – les mer her.

Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – meld deg inn i vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .