Bonus Program Flyselskap SAS EuroBonus

Star Alliance og Award Fares gir bonusreiser

Star Alliance og Award Fares

Du kan egenhendig bestille Star Alliance bonus reiser online som medlem av SAS EuroBonus. Tidligere var man vært nødt til å bestille reisen per telefon, dersom man ønsket å benytte SAS EuroBonus poeng på reise med en Star Alliance partner. Løsningen kan være bonusreiser med Star Alliance og Award Fares.

Ettersom online booking er lansert, så man kan selv booke sin egen bonusreise med et eller flere av de 28 Star Alliance partner-flyselskapene. Her kan man også benytte sin SAS American Express 50% poeng rabatt voucher.

 

Star Alliance og Award Fares
Foto: Pixabay.com

Utfordringen er allikevel å finne ledige bonus-seter. Mange vil sikkert tenke;

 Det er som å lete etter nåla i høystakken.

Star Alliance og Award Fares

Løsningen kan kanskje være hjemmesiden www.awardfares.com.  Siden tilbyr en enkel søkemotor for bonusreiser.  AwardFares er den enkleste måten å søke på bonusreiser blant flere Frequent Flyer program. De viktigste fordelene med AwardFares er:

  • Enkel oversikt over tilgjengeligheten ved å bruke Award Calendar.
  • Kraftig pris-søk i flere lojalitetsprogram.
  • Overvåk tildelingstilgjengeligheten ved å bruke Award Alerts.
  • Finn “last minute” muligheter med Award Trips.

Hjemmesiden har også en award-builder, som er knyttet opp mot Google Maps, som ganske elegant lager et komplett oversikts bilde over reiseruten. Regelsettet om inntil 24 timer stop-over fanger den også opp. Når reisen er bestilt, tar man opp telefonen å ringer til Tallinn kontoret.

Følger også andre bonusprogram

Å utvide en flyging søker nå automatisk og viser tilgjengeligheten per bonusprogram. For øyeblikket støtter siden United MileagePlus, Air Canada Aeroplan, SAS EuroBonus og Avianca LifeMiles. Flere tilbydere bonusprogram tilføres løpendene. Tilgjengelighet per bonusprogram krever et Gold- eller Diamond-abonnement, mens gratis kontoer bare kan se de oppsummerte tilgjengelighets dataene.

Star Alliance og Award Fares

Ulike abonnement

Den rimeligste løsningen er selvfølgelig et Basic abonnement. Det er i skrivende stund gratis og har enkelte begrensninger. Du kan ved hjelp av kredittkort kjøpe deg abonnement enten som Gold eller Diamond (ikke ulikt SAS EuroBonus).

Verden Rundt bonusreiser med Star Alliance Star Alliance og Award Fares

SAS egen løsning

Her kan du booke Eurobonus-fly med Star Alliance online: Star Alliance Award Trips . Merk at hvis man vil bestille en EuroBonus reise med SAS, får man fortsatt de beste tilbudene i SAS’ ordinære billett system.

Samtidig er avgiftene for de fleste Star Alliance bonusreiser per 31. oktober 2018 redusert. For eksempel er prisen for en tur-retur reise mellom Oslo og New York satt ned med ca. 2000 kroner per person, og prisen for en tilsvarende reise mellom Oslo og Roma blitt ca. 350 kroner per person billigere