Flyselskap

British Airways har mottatt sin første A350-1000

British Airways har mottatt Club Suite
Foto: Nick Morrish/British Airways

 

British Airways har mottatt sin første Airbus 350, med registreringen G-XWBA. Flyet landet ved London Heathrow i helgen, med flyselskapets nyeste generasjons sete i Business Class, Club Suite.

 

Flyselskapet har i alt bestilt 18 A350s, og fire av de nye flyene skal leveres innen utgangen av året.

 

Vi er glade for å ønske den første av våre A350-er velkommen til flåten. Dette flyet markerer en betydelig og spennende milepæl i vårt investeringsprogram på 6,5 milliarder pund og er enda mer spesiell når det kommer med vår nye Club Suite. A350 er et fantastisk fly og et utmerket showpiece for britisk ingeniørarbeid. Kundene våre vil elske plassen, lyset og komforten ombord.

Carolina Martinoli, Director of Brand and Customer Experience, British Airways.

 

British Airways har mottatt sin første A350-1000

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Den nylanserte konseptet “Club Suite” tilbyr direkte adgang til flyets midtganger, en suite-dør for bedre komfort og luksuriøse flat-seter i en 1-2-1-konfigurasjon. Med 40 prosent mer lagringsplass, inkludert en forfengelighet og speil, WiFi, misunnelsesverdig 18,5-tommers underholdningsskjermer for inflight, high definition gate-to-gate-programmering og PC / USB-strøm; alle aspekter av British Airways ‘Club Suite er designet for dagens kunde.

World Traveller Plus

I tillegg til en ny 56-seters Club World-kabin har A350 den nyeste World Traveller Plus-kabinen med 56 seter med nye seter med pute og dyne, nye toalettsaker, og en forbedret service og en forbedret service matopplevelse. World Traveller (økonomi) kabinen er utstyrt med 219 seter. Kunder vil også dra nytte av høyhastighets WiFi, slik at reisende kan surfe på internett på sine personlige elektroniske enheter.

I løpet av fase 1 i august vil de første A350-flyene benyttes på kortdistanse ruter mellom London og Madrid for å la flyselskapets team perfeksjonere kundeservicen og gjøre kabinpersonalet kjent med den nye flytypen. Deretter settes flyet i rute til Dubai.