Bonus Program Flyselskap SAS EuroBonus

Trumf kutter i EuroBonus-opptjening

 

torsdag 16. mars spar tre ganger Trumf kutter

Trumf reduserer bonusopptjeningen ved konvertering til EuroBonus-poeng. Løsningen slik den er i dag er for dyr å drifte, melder fordelsprogrammet.

Faste konverteringer fra Trumf til EuroBonus ga tidligere 15 Eurobonus-poeng per Trumf-poeng (som i utgangspunktet er verdt én krone). Nå varsler Trumf at de er nødt til å senke poengverdien til 13,5 ved automatiske overføringer. Endringen trer i kraft 1. september i år, melder forbrukerportalen .

Vi har dessverre sett oss nødt til å justere kursen for fast overføring, fordi dages løsning blir for dyr å drifte. Vi håper du fremdeles ønsker å benytte deg av fast overføring, som fortsatt har en gunstig konverteringskurs. Konverteringskursen for engangsoverføring er uendret (1 kr = 10 EuroBonus-poeng).

Trumf i en e-post til sine medlemmer 31. juli.

Det betyr at de er omtrent tilbake der de var før de økte opptjeningen i mars i fjor, med en konverteringsrate på 13,88 EuroBonus-poeng per Trumf-krone. Per i dag får du minimum 1 % av det du handler for konvertert til Trumf-bonus med et vanlig Trumf-medlemskap.

Trumf kutter –  ny kurs etter 1. september

Som Trumf-medlem får du også poeng dersom du handler på nett via Trumfs samarbeidspartnere, eksempelvis deres egne portal ViaTrumf. Det tar gjerne litt tid å få registrert disse poengene på din Trumf-konto.

Ifølge Trumf selv vil disse poengene få en konverteringsrate basert på når disse godtgjøres din konto, og ikke basert på betingelsene som foreligger ved kjøpstidspunkt.

Det betyr at poengene du tjener på handel i dag risikerer å være verdt 13,5 EuroBonus-poeng framfor 15 poeng. Eksempelvis vil 1000 Trumf-poeng være verdt 15 000 EuroBonus-poeng i dag, men 13 500 dersom de registreres etter månedsskiftet.

Konsekvensene for deg som tjener poeng med kredittkort

Det finnes mellom 10 og 20  uavhengig av Trumf-medlemskap, men de fleste som eier slike kort velger å kombinere det med et Trumf-kort for maksimal poenguttelling.

som gir 10 EuroBonus-poeng per 100 brukte kroner, ga tidligere 25 poeng per 100 kroner når de ble kombinert med et vanlig Trumf-kort hos samarbeidspartnere. Nå gir disse kortene 23,5 EuroBonus-poeng per 100 kroner man omsetter for.

De tilgjengelige kredittkortene som gir EuroBonus-opptjening gir alene en bonus på mellom 10 og 25 EuroBonus-poeng per 100 kroner, noe som i kombinasjon med Trumf resulterer i mellom 25 og 40 poeng totalt. Med endringene som trer i kraft 1. september betyr det at man i stedet får mellom 23,5 og 38,5 poeng per 100 kroner.

Kilde: Dinero.no