Bonus Program

Oppdatert Guide: Det du absolutt bør vite om Trumf og VIA Trumf

trumf Trumf og VIA Trumf

 

Trumf og VIA Trumf er Norgesgruppens eget fordelsprogram som gir bonus og fordeler når du handler i Norgesgruppens butikker. Noen vil kanskje mene at en guide til et dagligvare fordels-program ikke har noe å gjøre på en reise-blogg?  De tar veldig feil i Norge. Trumf og VIA Trumf er noe av det viktigste i forhold til poengjakten hos SAS EuroBonus. Trumf-bonusen kan nemlig konverteres til EuroBonus-ekstrapoeng, og det til en relativt brukbar konverteringsrate. Her er en oppdatert guide til Trumf og VIA Trumf.

Som Trumf-medlem opptjener du nemlig bonus på innkjøp av dagligvarer i alle Norgesgruppens butikker. Dette er kjeder som Joker, Kiwi, Meny, Spar, Ultra og Jacob’s. Du opptjener også Trumf-bonus på varekjøp og drivstoff på alle betjente Shell-stasjoner i Norge. Grunnbonusen er 1% på varer og 40 øre pr liter ved kjøp av  diesel eller bensin.

Ekstraordinær bonus

Det finnes også mange muligheter til å tjene ekstra bonus på dagligvarekjøp. For eksempel arrangeres det jevnlig  «Trippel-Trumf Torsdag» hvor alle varekjøp hos Norgesgruppens butikker gir 3% bonus.

I tillegg tilbyr kjedene egne fordeler:

Kiwi Pluss gir deg i skrivende stund 15% Trumf-bonus på fersk frukt og grønnsaker hos Kiwi dersom du er medlem av Kiwi Pluss.

Meny Sunnhetsbonus gir deg 7% Trumf-Bonus på frukt og grønt, grovt brød og fersk fisk hos Meny når du er medlem.

Jacob’s Sunnhetsbonus gir deg 7% Trumf-Bonus på frukt og grønt, grovt brød og fersk fisk hos Jacob’s når du er medlem av Jacob’s Sunnhetsbonus.

SPAR Junior gir deg 25% Trumf-bonus på all barnemat, og bleier fra Libero hos SPAR og EUROSPAR med SPAR Junior.

Joker Glad gir deg 5% Trumf-bonuspå alle varer hos Joker hver mandag,  når du er medlem av Joker Glad.

I tillegg har enkelte av kjedene sporadiske kampanjer hvor de for eksempel kan gi ekstra bonus på utvalgte varegrupper. SPAR hadde nylig en Supertrumf-kampanje hvor du fikk hele 40% bonus på vaskemidler, så her gjelder det å følge med.

Trumf og VIA Trumf ved hjelp av kredittkort?

Det finnes to kredittkort på markedet som gir poeng-opptjening i  Trumf-programmet. Begge kortene har ingen årsavgift og relativt like betingelser, men det er noen forskjeller.

Trumf Visa®

kr 100 i velkomstbonus Trumf og VIA TrumfTrumf Visa® gir deg 1% ekstra bonus når du handler i Norgesgruppens butikker. Det betyr at ordinære varekjøp gir 2% bonus, mens kampanjer som Trippel-Trumf Torsdag gir 4% bonus. Du får også 0,5% på øvrige varekjøp, men ikke når du handler hos en av Norgesgruppens konkurrenter. Med andre ord  er det ingen opptjening i Retian-systemet eller COOP.

En fordel med Trumf Visa er at du ikke behøver å registrere Trumf-kortet når du betaler. Du slipper derfor å bekymre deg for at du går glipp av bonus. Du får også 100 Trumf-poeng i velkomstbonus dersom du tar kortet i bruk innen 14 dager.* (Kampanje).

 

 

 

Shell Mastercard®

Trumf og VIA Trumf

På samme måte som Trumf Visa® gir også Shell Mastercard® 1% bonus ved varekjøp i Norgesgruppens butikker, men Shell Mastercard gir også 1% bonus ved alle andre varekjøp. Også hos Norgesgruppens konkurrenter. I tillegg får du 40 øre i bonus pr. liter drivstoff du fyller ved betjente Shell-stasjoner i Norge og nye kunder får dobbel drivstoffbonus i 30 dager.

Shell Mastercard® vil nok for mange være et bedre alternativ enn Trumf Visa. Fordi kortet ikke har noen årsavgift er det kanskje et av de bedre kortene på markedet for deg med et moderat kredittkort-spend. Det er likevel viktig at du setter deg godt inn betingelsene og leser det som står med liten skrift i avtalen, før du velger kredittkort.

Via Trumf

ViaTrumf er et spennende konsept og for mange er det har man kan høste de virkelig store bonusene. ViaTrumf er en online-shoppingportal med mer enn 150 nettbutikker. Det kan handles varer i de aller fleste kategorier; reisebyråer til klesbutikker. Når du handler gjennom ViaTrumf-portalen får du 1%-20% bonus i form av Trumf-bonus.

Det tar 30 til 90 dager før bonusen blir synlig, og tilgjengelig på din Trumf-konto. Vi anbefaler og bruke sunn fornuft. Selv om en nettbutikk gir deg 5% Trumf-bonus er det ikke nødvendigvis billigste alternativ, dersom du kan kjøpe den samme varen 20% billigere hos en konkurrent.

 

Trumf og VIA Trumf for «proffer»

Mange av tjenestetilbyderne i kategorien reise og hotellopphold hos Via Trumf har også egne bonusprogrammer. Dette er selvsagt noe rutinerte proffer benytter seg av. For maksimal uttelling når du bestiller fra disse utvalgte leverandørene, er at du kan kombinere bonus fra Via Trumf, bonus fra betalingskortet og bonus fra leverandørens bonusprogram. Se vår guide til SAS Eurobonus Mastercard eller SAS Eurobonus AMEX.

Her er det noen forskjeller mellom hva de forskjellige leverandørene tillater, så les betingelsene for hver enkelt leverandør før du bestiller.

Trumf og VIA Trumf – overføring til SAS EuroBonus

Det er veldig enkelt overføre Trumf-kronene dine, til din SAS EuroBonus konto ved å logge inn på Min Side på nettstedet trumf.no. Det eneste du trenger å gjøre er å legge inn EuroBonus-nummeret (9 siffer), og etternavnet ditt. Poengene vil være tilgjengelig på EuroBonus-kontoen etter kort tid, ofte etter bare noen minutter. Vi kjenner ikke til noen øvre grense, men minimum overføringsbeløp er på NOK/Trumf 10 som gir 139 EuroBonus ekstrapoeng.Trumf og VIA Trumf

I skrivende stund er konverteringsraten 1 Trumf-krone = 13,89 EuroBonus-ekstrapoeng. Var dette en bonus-gulerot eller?

 

%d bloggere liker dette: