Bonus Program Flight Deals Flyselskap

Emirates gjør det mer tilgjengelig å fly First Class

Emirates gjør det mer tilgjengelig fremtidens luftfart hos emiratesEmirates First Class pysjamas
Emirates First Class

 

Drømmer du om å reise i Emirates prisvinnende First Class? Da har tiden kanskje kommet. Med en eksklusiv kampanje gjør flyselskapet First Class mer tilgjengelig for reiser til flere populære destinasjoner. Emirates gjør det mer tilgjengelig å fly First Class.

 Ikke gå glipp av muligheten til å reise i Emirates-luksus til din drømmedestinasjon i høst! I en begrenset periode tilbyr Emirates en eksklusiv mulighet til å nyte en vel fortjent luksuriøs opplevelse i deres prisvinnende First Class.

Som reisende i Emirates First Class kan du blant annet nyte godt av å bli hentet hjemme og bli kjørt direkte til flyplassen, benytte deg av Fast Track inn til Gaten, slappe av i eksklusive flyplass-lounger, få prioritert ombordstigning og bli ønsket velkommen om bord med et glass champagne. Under selve reisen kan du nyte et prisvinnende utvalg vin og mat, som f.eks. kaviar, champagne og ultra-eksklusiv cognac, i tillegg til et stort utvalg underholdning. Plutselig skulle du kanskje ønske at reisen varte enda litt lenger?

Tilbudet gjelder reiser med avreise fra Gardermoen senest 12. desember, som bookes mellom 19. september og 14. oktober. Med dette tilbudet kan du spare opptil 13 857 kr på din neste reise på First Class!

Emirates gjør det mer tilgjengelig å fly First Class

Kampanjepris
Dubai       37 449
Cape Town       38 359
Durban       39 399
Johannesburg       37 319
Delhi       30 399
Mumbai       34 649
Maldivene       42 719
Bangkok       30 409
Singapore       38 599
Tokyo       39 409
Sydney       50 529

Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – bli med i vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .


Fly med den eksklusive «Game Changeren»

Til destinasjoner som Maldivene og Tokyo Haneda kan du fly med Emirates mye omtalte «Game Changer», med unike suiter på First Class – utviklet i samarbeid med Mercedes-Benz. Med fullstendig avlukkede rom, skyvedører fra gulv til tak og opp til 12m2 med boltreplass, er suitene designet for å gi maksimal komfort og privatliv på reisen. Setene kan legges helt flatt til en komfortabel seng, i tillegg til at de kan stilles inn i «Zero-gravity»-modus – inspirert av teknologi fra NASA, for å gi følelsen av å være vektløs under flyvningen.

Emirates First Class

Hva med å oppdage det yrende bylivet og spennende kulturen i Tokyo? Eller Maldivenes eviglange, hvite sandstrender og smaragdblå hav? Kanskje er eksotiske Johannesburg et sted du alltid har ønsket å oppleve? Med Emirates er du ikke langt unna en ny og spennende drømmedestinasjon – nå til en ekstra god pris.

Emirates åpner romjuls Emirates gjør det mer tilgjengelig

Om Emirates

Emirates kobler sammen mennesker og steder, inspirerer til reise og tilrettelegger for handel til over 158 destinasjoner i 85 land (inkluderer 15 destinasjoner for fraktfly). Ombord i den moderne og effektive flåten av 256 passasjerfly (og 12 fraktfly) tilbyr Emirates prisbelønnet komfort og service levert av vennlige kabinansatte fra 160 nasjonaliteter. I dag opererer Emirates verdens største flåte av Airbus A380 og Boeing 777 fly. Per 18. september 2019 har Emirates 112 A380 (inkl. ni to-klasses) og 155 Boeing 777. Emirates har også 24 codeshare-partnere (22 flyselskaper, samt air/rail codeshare med Frankrikes SNCF/TGV Air og italienske Trenitalia).

På bakken kobler Emirates millioner av mennesker hvert år sammen gjennom sin øvrige virksomhet, for eksempel Emirates Holidays som tilrettelegger for oppholdet på selskapets destinasjoner, og turoperatøren Arabian Adventures. Sømløse handelsforbindelser støttes gjennom Emirates SkyCargo, selskapets fraktdivisjon.