Bonus Program Flight Deals Flyselskap

Qatar Airways – Business Class Premium tilbud

A350 på Arlanda Business Class Premium tilbud

Som første flyselskap på Norges hovedflyplass, flyr Qatar Airways en Airbus A350 i sine daglige ruter mellom Doha og Oslo lufthavn. Dette gjør også Oslo lufthavn til den første nordiske lufthavnen som tar i mot Qatar Airways’ A350 i ordinær rute.

A350 er fylt med nyskapende teknologi for å redusere CO²-utslipp, støy og driftskostnader.  Airbus A350-900 tar 283 passasjerer. Det er 36 seter i Business Class. Selskapet er kåret til «Worlds Best Business Class» av Skytrax i 2017, og 247 seter i økonomi klasse i en komfortabel 3-3-3-konfigurasjon.

Nå er de

Business Class Premium tilbud

Business Class Premium tilbud

Billettene i denne kampanjen Business Class Premium tilbud bookes i R-klasse som er “kampanje” Business hos Qatar Airways. For medlemmer av British Airways Executive Club gir dene reisen hele 560 tier point som nesten kvalifiserer til BAEC-Silver.


flight deals Now or never torsdag 26 september 2019

Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – meld deg på vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .


 

Statusnivåer

Burgundy: Nivået alle starter på
Silver: Nivået du oppnår etter å ha samlet 150 Qpoints i løpet av ett år.
Gold: Nivået du oppnår etter å ha samlet 300 Qpoints i løpet av ett år.

Platinum: Toppnivået når du etter å ha samlet 600 Qpoints i løpet av et år.

Qmiles

Qmiles er oppsamling av de Miles / kilometer man fysisk flyr. Disse kan brukes til å betale for bonusreiser. Hvor mange poeng du kan opptjene på de ulike rutene kan du regne deg frem til ved å bruke Qmiles kalkulatoren som du vil finne ved å klikke på denne lenken.

Hvor mange poeng man opptjener avhenger av hvilken klasse man reiser på og hvor mye man har betalt for billetten. For eksempel er distansen fra Oslo til Doha 3081 miles. Det tallet opptjener du også hvis du reiser på de dyreste Economy Class-billettene. Ut fra dette blir poengene man tjener regulert prosentmessig opp og ned i forhold til hvor mye man har betalt for billettene. Uansett hvilken klasse det gjelder. I tabellen under Qpoint finner du en oversikt som viser hvor mye man opptjener i de forskjellige billettklassene.

Høyere status i programmet,  gir høyere opptjening ave Qmiles.

  • Har du Silver status oppnår du 25% ekstra Qmiles.
  • Har du Gold status oppnår du 75% ekstra Qmiles.
  • Har du Platinum oppnår du hele 100% ekstra Qmiles.

Qpoints er poeng som kun teller til neste medlemsskapsnivå. Disse poengene opptjener du avhengig av sektor du flyr og hva du har betalt for billetten. Dette kan skisseres på samme måte som vi forklarte hvor mange Qmiles du får.

 

Qatar Airways A350 -900 & A350-1000

Airbus A350-900 tar 283 passasjerer. Det er 36 seter i Business Class. Selskapet er kåret til «Worlds Best Business Class» av Skytrax i 2017, og 247 økonomiseter i en komfortabel 3-3-3-konfigurasjon.

Qatar Airways sine A350-1000 er utstyrt med 327 seter, fordelt på 281 seter i økonomiklasse og 46 seter i Qsuite Business Class.

Airbus A350-1000 er en av de nyeste tilskuddene i flyprodusentens A350-familie. A350-1000 er i likhet med sin lillebror A350-900 bygget av avanserte komposittmaterialer og karbonfiberforsterket plast. Dette gjør at flyet bruker mindre drivstoff og forurenser mindre.

 

Betingelser

  • Antall seter er begrenset for bestemte destinasjoner og er avhengig av tilgjengeligheten av den aktuelle reservasjonsklassen. Det er kanskje ganger når seter ikke er tilgjengelige. Vennligst gjennomgå ved bestilling.
  • Vær oppmerksom på at for transittflyvninger i Doha på mindre enn 24 timer, kan ikke bagasje hentes ut, og vil bli merket til ditt endelige reisemål.
  • Tilleggsgebyrer for helgen gjelder, vennligst se ved bestilling.
  • Standard rabatt på barn / spedbarn gjelder.
  • For fullstendige vilkår og betingelser, vennligst se ved bestilling.