Hotel

Bestill hotell til vinterferien allerede i dag

Carlson Rezidor vinterferien allerede i dag

Radisson Hotels har Oktobersalg med opptil 20% rabatt på en mengde hoteller! Bestill vinterferien allerede i dag,

Norge er et land med en utrolig skjønnhet og et reisemål utenom det vanlige. Fra Longyearbyen i nord til Kristiansand i sør – oppdag den varierte natur- og kulturarven Norge har å by på! Få adrenalinet til å pumpe i skibakkene på Trysil, utforsk de majestetiske fjordene rundt Haugesund, se midnattssolen i Tromsø eller kjenn storbypulsen i Oslo.

Radisson Hotels har i oktober måned et Oktobersalg, hvor du som kunde kan motta en rabatt på inntil 20%.

  • Bookingperiode = 1.oktober 2019 – 31.oktober 2019.
  • Boperiode = 1.november 2019 – 29.februar 2020.

Bestill direkte hos Radisson for de beste prisene.

Radisson Rewards

Radisson Rewards™ tilbyr sine medlemmer en forhøyet opplevelse fra innsjekking til utsjekking, og hvert øyeblikk imellom. Medlemmer kan glede seg over egne medlemspriser og eksklusive fordeler samt opptjening mot gratisnetter på alle hotellene til Radisson Hotel Group™.

Vinterens Dream Deals
Bestill vinterferien allerede i dag – Her Radisson Blu Trysil ?

Om Radisson Blu:

Radisson Blu har 265 hoteller spredt over 65 land i Europa, Midtøsten og Afrika. Med det høyeste antallet rom og hoteller i Europa tilbyr Radisson Blu et stort potensiale for deg å promotere denne kampanjen og generere konverteringer. Radisson Blu er opererer i det øvre sjiktet og er et full service, globalt hotellmerke. Du finner hotellene i høyt profilerte steder i større byer, ved viktige flyplasser og feriedestinasjoner.

  • 1960: Curt Carlson kjøpte det første Radisson Hotel i Minneapolis, USA. Samtidig i Danmark åpnet også The Royal Copenhagen Hotel sine dører som verdens første opprinnelige designhotell, skapt av den ikoniske Arne Jacobsen for SAS hotels … som senere ble Rezidor.
  • 1994: Radisson SAS ble lansert, noe som knyttet de to stilledende synkronistiske merkene sammen. Det nye dynamiske samarbeidet etablerte raskt et rykte for å designe, bygge og drive hoteller som virkelig var innovative og ansvarlige, og som reflekterte de moderne gjestenes behov
  • Blomstrende Radisson SAS utviklet seg til Rezidor PLC, basert i Brussel. Formelle bånd med SAS kom til en naturlig slutt, og den grafiske blå boksen som differensierte Radisson i EMEA ble enkelt og greit Blu: Radisson Blu.
  • 2010: Radisson Blu Global ble født og vokste sterkt i EMEA, og ekspanderte til Asia og Amerika. Radisson Blu vil alltid være tro mot seg selv,  og skape stilige, ikoniske og sofistikerte hoteller.
  • I dag er Radisson Blu større og sterkere enn noen gang. Det er nå det ledende, mer eksklusive hotellmerket i Europa med flere enn 380 hoteller åpne eller under utvikling verden over. Kraftig vekst og et fantastisk, dynamisk rykte.