Bonus Program Flight Deals Flyselskap

Emirates med kampanje til eventyrlige destinasjoner

ombord hos

Våg å oppleve noe helt nytt. Emirates med kampanje til eventyrlige destinasjoner. I dag starter Emirates’ kampanje der du kan utforske spennende destinasjoner som Zanzibar og Sør-Afrika.

 Vi går mørkere og kaldere tider i vente her hjemme. Leker du med tanken om å unnslippe høstmørket og oppleve noe helt nytt og spennende utover sol og strandliv? Nå senker Emirates prisene til flere eventyrlige destinasjoner. Berik ferien din med nye opplevelser og inntrykk!

Hva med å utforske det eksotiske dyrelivet i Sør-Afrika, dra på surfekurs i Sydney eller oppleve den frodige naturen i New Zealand før året er omme? Med Emirates’ kampanje er det enda enklere enn før å oppleve nye og spennende destinasjoner.

 

My Emirates Pass

Eventyr via Dubai

Med Emirates’ eventyrlige kampanje kan du reise til destinasjoner du tidligere bare har drømt om. Med kun en kort mellomlanding i Dubai kan Emirates fly deg til den eksotiske øya Zanzibar, hvor du kan utforske det rike dyrelivet i Jozani-jungelen, spise eksotisk mat på Forodhani-markedet eller oppleve kjempeskilpaddene på nært hold på Prison Island.

Eller frister det mer med det yrende bylivet i Cape Town? Haidykking, den eksotiske nasjonalparken Kruger eller en tur i luftballong er bare noen av de mange opplevelsene du kan begi deg ut på i eksotiske Sør-Afrika.

Booker du reisen mellom 15. og 27. oktober kan du sikre deg reduserte priser til alle disse spennende destinasjonene. Avreise er fra 20. oktober 2019 til 31. mai 2020.*

Emirates med kampanje

Få en bedre flytur med Emirates ved å glede deg over en prisbelønnet og komfortabel reiseopplevelse på alle klasser. Alle reisende på tvers av klasser har tilgang til over 4500 underholdningskanaler på Emirates’ system, Ice. Fra de nyeste filmene til TV-serier, musikk og spill. Som en del av Emirates-opplevelsen kan kundene også glede seg over gratis drikkevarer og regionalt inspirerte måltider, så vel som den berømte gjestfriheten til flyselskapets flerkulturelle kabinbesetning, inkludert mannskap fra Norge. Emirates tilbyr også en sjenerøs bagasjegodtgjørelse på opptil 35 kg i Economy class, 40 kg i Business class og 50 kg i First class.


flight deals Now or never torsdag 26 September 2019 tilbud 3 oktober 2019

Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – meld deg på vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .


Under finner du en oversikt over fra-priser på tur/retur-billetter til destinasjonene i kampanjen:

 

Business Class Kampanje Emirates med kampanje
Emirates Business Class på Boeing 777-300

 

  Economy Class   Business Class
Dubai 3 799 Dubai 18 599
Colombo 6 269 Colombo 21 999
Maldivene 6 199 Maldivene 21 699
Hong Kong 4 899 Hong Kong 19 199
Tokyo 5 889 Tokyo 25 999
Cebu 7 789 Cebu 22 299
Manila 5 699 Manila 21 499
Bangkok 4 999 Bangkok 18 299
Hanoi 5 699 Hanoi 22 199
Singapore 4 649 Singapore 20 599
Kuala Lumpur 4 599 Kuala Lumpur 21 399
Cape Town 5 869 Cape Town 23 699

Emirates med kampanje – Om Emirates

Emirates kobler sammen mennesker og steder, inspirerer til reise og tilrettelegger for handel til over 158 destinasjoner i 85 land (inkluderer 15 destinasjoner for fraktfly). Ombord i den moderne og effektive flåten av 255 passasjerfly (og 12 fraktfly) tilbyr Emirates prisbelønnet komfort og service levert av vennlige kabinansatte fra 160 nasjonaliteter. I dag opererer Emirates verdens største flåte av Airbus A380 og Boeing 777 fly. Per 19. september 2019 har Emirates 112 A380 (inkl. ni to-klasses) og 154 Boeing 777. Emirates har også 24 codeshare-partnere (22 flyselskaper, samt air/rail codeshare med Frankrikes SNCF/TGV Air og italienske Trenitalia).

På bakken kobler Emirates millioner av mennesker hvert år sammen gjennom sin øvrige virksomhet, for eksempel Emirates Holidays som tilrettelegger for oppholdet på selskapets destinasjoner, og turoperatøren Arabian Adventures. Sømløse handelsforbindelser støttes gjennom Emirates SkyCargo, selskapets fraktdivisjon.