Flyselskap

TUI med rekordstor økning etter Thomas Cook kollaps

TUI med rekordstor

 

TUI, verdens største reiselivskonsern, lanserer nå en rekordstor økning i antall flyseter og forventer sterk vekst i flere av TUIs markeder. Selskapet investerer nå i enda flere valgmuligheter og økt fleksibilitet for sine kunder. Hele 2 millioner ekstra flyseter er nå tilgjengelig for TUIs kunder i Storbritannia. Veksten tillater også ansettelse av kollegaer fra konkursrammede Thomas Cook.

Vi øker nå kapasiteten vår betydelig i flere Europeiske markeder. Denne utvidelsen vil tillate oss å investere enda mer på vegne av kundene våre ved å utvide produktporteføljen og fleksibiliteten vi vet våre norske kunder ønsker.

Nora Aspengren, Kommunikasjonsansvarlig i TUI.

TUI med rekordstor økning til Tyrkia, Hellas og Kanariøyene

I Storbritannia er tilbudet utvidet med to millioner seter til feriefavoritter som Tyrkia, Hellas, Balearene, Kanariøyene, Egypt, Mexico og Florida. TUI i Tyskland forventes ytterligere en halv million gjester, og de utvider dermed ferietilbudet til de viktigste feriemålene for tyske reisende, som Tyrkia, Hellas, Balearene og Kanariøyene. Nye hotellkontrakter er inngått og ytterligere forhandlinger pågår.

 

100 piloter og 200 kabinpersonale

TUI Airways har som mål å skape nye arbeidsplasser for over 100 piloter og over 200 kabinpersonale det neste året.

Vi er takknemlige for at de ekstra flygingene vi nå setter opp gjør det mulig for oss å utvide teamet hos TUI Airways ytterligere. Hvert år ønsker vi nye piloter og kabinpersonale velkommen. Og vi er ekstra stolte av å kunne tilby over 50 Thomas Cook-kapteiner muligheten til å bli en del av teamet vårt i TUI Airways allerede nå.

Dawn Wilson, Administrerende Direktør i TUI Airways.

Om TUI

Siden 2013 har TUI strategisk beveget seg bort fra tradisjonell reisebyråvirksomhet, og er nå en integrert leverandør av ferieopplevelser, med et økende fokus på egne hoteller, cruise og aktiviteter på destinasjonene. 70% av TUIs inntekter kommer fra segmentet ferieopplevelser (egne hoteller, cruise og aktiviteter). De resterende 30 prosentene kommer fra tradisjonell virksomhet. TUI tilbyr i dag mer enn 180 destinasjoner verden over, og tilbudet utvides stadig.