Bonus Program Flight Deals Flyselskap

Norwegians – Ready Steady Fly uke 43

 

Ready Steady Fly uke 43

Norwegians 8-timers tilbud er i gang. Bestill mellom klokken 16:00 og 23:59. Ready-Steady-Fly uke 43.

Denne uken drar Norwegian nok engang i gang kampanjen Ready Steady Fly og tilbyr følgende reiser til Norwegian destinasjoner.

De viktigste polske byene er Warszawa, Krakow, Gdansk, Katowice, Lodz, Poznan, Szczecin og Wroclaw. Administrativt er Polen delt inn i totalt 16 provinser (en form for fylker), og disse er igjen delt inn områder/landskap og kommuner/byer. Republikken Polen ligger i Sentral-Europa. Landet grenser til Tyskland i vest, Tsjekkia og Slovakia i sør, Litauen, Hviterussland og Ukraina i øst, og Russland og Østersjøen i nord.
Antall innbyggere i Polen er mer enn 38,5 millioner, og landet dekker et område på omtrent 312.000 kvadratkilometer.

Ready Steady Fly uke 43

Hva er du i humør for? Strandferie? Storby-shopping? Sightseeing? Besøke venner eller familie? Uteliv? Skiferie? Uansett hva du har lyst til å gjøre, kan Norwegian fly deg til mer enn 150 destinasjoner rundt hele verden. Er du ikke medlem av lojalitets-programmet Norwegian Rewards, kan du lese vår introduksjon til programmet her og melde deg inn.

 

Du opptjener flere Norwegian Rewards CashPoint dersom du betaler med Bank Norwegian kortet.

Kortet har reiseforsikring inkludert hvis du betaler mer enn 50% av reisens transportkostnader med kortet. Om du i tillegg ønsker helårs reiseforsikring med dekning for hytteturer, dagsturer o.l. får du 10% rabatt på dette som eier av kortet.

 

Av andre fordeler er det verdt å nevne at du får dekket ekstrautgifter til nye flybilletter (inntil 5 000 kr per reisende, opptil 20 000 kr for en familie) hvis en flyvning du har betalt med Norwegian.

 


 

Følg Facebook-gruppen flightdeals.no for de beste flytilbudene.  Hold deg oppdatert på det som skjer i bransjen, følg frequentflyer.no på Facebook


Vilkår – Norwegian – Ready Steady Fly

  • Bestillings periode: onsdag 23 oktober 2019, klokken 16:00-23:59.
  • Reiseperiode: 4. november 2019 – 31. mars 2020, unntatt Oslo – Fort Lauderdale/Miami med reiseperiode 7. november 2019 – 31. mars 2020.
  • Begrenset antall plasser. På enkelte dager og avganger er det få eller ingen plasser til redusert pris.