Flyselskap

Sodexo får fornyet tillit fra SAS i Skandinavia

Sodexo får fornyet tillit SAS
Foto: Sodexo

 

SAS, Scandinavian Airlines har gitt Sodexo fornyet tillit. Flyselskapet forlenger samarbeidsavtalen med serviceselskapet Sodexo for oppdrag på Gardermoen, Kastrup, Arlanda og Landvetter.

Oppdraget omfatter flyrenhold og andre nærliggende tjenester for SAS samt andre flyselskap som har samarbeidsavtale med SAS Ground Handling.

SAS og Sodexo har hatt et tett samarbeid gjennom mange år. Partnerskapet startet på Arlanda på slutten av 70-tallet og har gjennom de siste årene ekspandert til også å gjelde de andre store flyplassene i Skandinavia. I Norge har vi utført flyrenhold for SAS siden 1998.

Vi er veldig tilfreds med at Sodexo får fornyet tillit og mulighet til å videreutvikle vårt samarbeid med SAS. Vi skal løfte samarbeidet til et nytt nivå.

Thomas Havnegjerde, administrerende direktør Sodexo Norge.

 

I tillegg til at SAS forlenger avtalen på flyrenhold har Sodexo fått oppdraget med å drive SAS sine tre lounger på Arlanda i Stockholm. Kontrakten omfatter mat og drikke samt gjesteservice. Den nye avtalen trer i kraft 1.november 2019 og gjelder for tre år med mulighet for to års forlengelse. Avtalen om loungene trer i kraft 1.februar 2020.

Om Sodexo

Sodexo er verdensledende innen Quality of Life Services – service for livskvalitet, en grunnleggende faktor for individers og organisasjoners evne til å prestere. Med virksomhet i 72 land, yter vi tjenester til 100 millioner mennesker hver dag.

Vi tilbyr en rekke enkelttjenester og integrerte tjenester som har utviklet seg gjennom mer enn 50 års erfaring. Tjenestene vi leverer er innen kontorstøtte, sikkerhet, vedlikehold, renhold, måltidstjenester og Facility Management.

Sodexo ble grunnlagt i 1966 av Pierre Bellon i Marseille, Frankrike. Gjennom 50 år har vi utviklet en unik ekspertise for hva som bidrar til økt livskvalitet for mennesker. Sodexos historie i Norge startet i 1980 og det har vært mange selskaper underveis som har gjort oss til det selskapet vi er i dag. Ett Sodexo, ett selskap som leverer tjenester innen kundesegmentene Corporate Service og Energy & Resources.