Flyselskap

Singapore Airlines First Class byr på Taittinger

Ready for a good deal

 

Hvert år blir det servert mer enn 350 000 flasker champagne ombord på Singapore Airlines-flyvninger. Comtes de Champagne følger to prestisje cuvéer i First Class, Dom Pérignon og Krug Grand Cuvée, som fortsatt blir godt mottatt av kundene.

Nå har selskapet inngått avtale med Champagne huset Tattinger om fremtidige leveranser av edle dråper. Fra 28. oktober 2019, vil Singapore Airlines på utvalgte ruter servere prestisjetunge Taittinger Comtes de Champagne Blanc de Blancs.

Med strenge kriterier til produksjonen, og en lang modningsperiode på åtte til 10 år produseres ikke flaskene i store volumer, noe som gjør den til en sjelden og berømt vin.

Singapore Airlines First Class

Valgt i blindtest – Singapore Airlines First Class

I valget av champagne gjennomførte panelet en blindtest av viner fra mange av verdens mest berømte vinregioner. SIAs Wine Panel består av verdenskjente vineksperter Michael Hill-Smith, Jeannie Cho Lee og Oz Clarke, og disse bestemte seg for Comtes de Champagne for sine eksepsjonelle kvalitet og smak.

Taittinger Comtes de Champagne er en raffinert, elegant vintage-champagne med en imponerende mineralsk finish. Å ha denne champagnen er en del av Singapore Airlines forpliktelse til å jobbe tett med de beste vingårder i viktige regioner rundt om i verden, for eksempel Taittinger, for å tilby et økt utvalg av viner direkte fra kilden.

Jeannie Cho Lee, medlem av SIAs Wine Panel.

Comtes de Champagne vil først bli servert på ruter fra Singapore til Auckland, Beijing, Delhi, Dubai, Melbourne, Mumbai, Seoul, Shanghai, Sydney og Tokyo (Haneda) fra 27. oktober 2019 til februar 2020, før den roteres til andre ruter.

Dagens Næringslivs vinekspert Merethe Bø ga denne champagnen 93 av 100 poeng.

Koster 1795 kroner på Polet. Dufter av nøtter og toast med innslag av gule melne epler. Bløt og sammensatt fortsatt fersk frukt med en tanke begynnende modning. Bløt og lang fint balansert utgang.

Merethe Bø.